Wat is een fiets regenponcho?

Wat is een fiets regenponcho?

Een regenponcho is veelal de makkelijkste manier om je te beschermen tegen een regenbui, bovendien is een regenponcho makkelijk te dragen over je eigen kleding en na de regenbui weer makkelijk op te bergen. Zo hoef je s ’morgens geen rekening te houden met een eventuele regenbui met je kledingkeuze, neem gewoon de regenponcho mee en je bent voorbereid. Een regenponcho kun je 365 dagen per jaar gebruiken en is vaak onze size fits all, waardoor je er niet uit kunt groeien en meerdere leden van de familie één regenponcho zouden kunnen gebruiken.

Er bestaan speciale regenponcho’s voor op de fiets, deze onderscheiden zich door functies wat het gebruik van de regenponcho op de fiets door weer en wind makkelijker maakt. Deze fiets regenponcho’s hebben o.a. speciale taillebanden tegen opwaaien en handbanden die ervoor zorgen dat de regencape over het stuur blijft hangen.

Taillebanden;
De taillebanden bevinden zich aan de achterkant binnenkant van de regencape en deze knoop je van achter naar voren om je taille. Dit zorgt ervoor dat de achterkant van de regencape niet kan opwaaien.

Handbanden;
De handbanden bevinden zich aan de voorkant binnenkant van de regencape. Je gooit de voorkant van de regencape over het stuur en houd deze vast door de handbanden. Dit zorgt ervoor dat je bovenbenen ook droog blijven onder de regen poncho en voorkomt tevens opwaaien.

Regencape fiets

Nooit meer overvallen door een regenbui op de fiets. Neem je fiets poncho overal mee naartoe in zijn kleine opbergzakje. De meeste fiets regenponcho’s zijn klein op te bergen in een apart meeneem tasje of een geïntegreerd systeem.  

Onze collectie fiets regenponcho’s zijn te vinden door deze link te gebruiken.

ONZE REGENPONCHO FIETS COLLECTIE

…of door in de map regenponcho te klikken op de filters taillebanden 'ja' en handbanden ‘ja’.

ONZE REGENPONCHO COLLECTIE

Posted on 2017-02-08 Home 1918

Blog archieven

vergelijk 0

Geen producten

Gratis Verzending! Verzendkosten
0,00 € Totaal

Afrekenen