AGU REGENPONCHO'S

AGU REGENPONCHO'S

AGU Designed to feel good. AGU Regenponcho's zijn ideaal voor op de fiets. De AGU collectie bestaat uit twee verschillende type regenponcho's, de AGU Grant en de AGU Track.

AGU GRANT REGENPONCHO

De AGU Grant regenponcho is ideaal voor op de fiets, maar kan uiteraard voor alle buiten activiteiten gebruikt worden. Deze regenponcho is wind, waterdicht & ademend. De AGU Grant poncho’s zijn compact op te bergen in het geïntegreerd opbergsysteem, dit zorgt ervoor dat hij makkelijk overal naartoe mee te nemen is. Op de voorkant van de regenponcho bevind zich de pocket met rits waar de regenponcho in opgevouwen kan worden. Door de mouwhanden aan de binnenzijde kunnen de handen onder de poncho op het stuur blijven tijdens het fietsen. Tevens is deze cape voorzien van speciale banden die om je middel geknoopt kunnen worden om opwaaien tegen te gaan. De capuchon is op meerdere manieren te verstellen zodat deze perfect past en u veilig achterom kunt kijken. Deze regenponcho is tevens voorzien van reflectie voor extra veiligheid. Verder is de kraag van deze regenponcho hoog te sluiten d.m.v. een waterdichte ritssluiting en aan de zijkanten is de cape voorzien van twee drukknoopjes, dit zorgt dat de poncho wat meer vorm krijgt en dit voorkomt tevens ook opwaaien. 

Kortom de regen poncho doet zijn naam eer aan, het is echt een GRANT design waarbij jarenlang plezier is gegarandeerd!

Deze regencape is leverbaar in 8 prachtige kleuren en ONZE SIZE fits all (voorkant 90cm. Achterkant 85cm)
Prijs AGU GRANT €49,50 ♥ Gratis verzending 

AGU Grant

AGU TRACK REGENPONCHO

De AGU Track regenponcho is 100% wind & waterdicht en is de voorloper op de AGU GRANT. 

Deze luxe regenponcho van AGU is tevens een goed doordachte fiets regenponcho. Deze regencape is een absolute topper uit onze collectie door zijn goede prijs, kwaliteitsverhouding. Deze regencape van AGU is compact en klein op te bergen in zijn geïntegreerd opbergsysteem. De ruime capuchon is opvouwbaar en op maat in te stellen, om afwaaien te voorkomen. Deze regenponcho heeft mouwhanden aan de binnenzijde, waardoor de handen onder de poncho blijven tijdens het fietsen en opwaaien word voorkomen door de poncho over het stuur te hangen.  Ook is deze poncho aan de binnenkant achterkant voorzien van banden voor om de middel om opwaaien tegen te gaan. De poncho is tevens voorzien van reflectie, voor extra veiligheid. Tijdens het wandelen is de poncho aan de zijkant te sluiten met drukknopen, dit zorgt dat de poncho dicht tegen het lichaam te dragen is. Tevens zorgen deze drukknopen voor aan en uittrekcomfort. )

Kortom een goed doordachte poncho van hoogwaardige kwaliteit voor jarenlang plezier. 

Deze regenponcho is bij de leverancier uitlopend, vandaar dat hij alleen nog maar zwart en navy leverbaar is. ONE SIZE FITS ALL (lengte 102cm vanaf de schouder gemeten, breedte 135cm)
De consumentenadviesprijs van de AGU Track regencape is €54.95, wij bieden deze aan voor slechts €36.95 ♥

Track agu

HIERBIJ EEN LINK NAAR DE REGENPONCHO CATEGORIE, GEBRUIK DE FILTERS - MERKEN - AGU

Posted on 2017-03-14 Home 1785

Blog archieven

vergelijk 0

Geen producten

Gratis Verzending! Verzendkosten
0,00 € Totaal

Afrekenen