Over ons

Kom mee in de wereld van Love for Rain.... Waar een regenachtige dag je zal laten stralen!

Het idee achter Love for Rain is ontstaan in 2011 na een bezoek aan één van de vele festivals die Nederland kent. Na een regenachtige dag in de blubber te hebben staan dansen, gingen we compleet natgeregend en onder de modder naar huis. Het viel ons op dat het haast niet mogelijk was om er in de regen, hip en trendy uit te zien.

Toen dachten wij, dat kan beter! Laten we niet van de regen in de drup geraken, maar laten we uit deze ervaring een les trekken. En daarin lag de creatie van Love for Rain! Voor degenen die zich niet willen laten weerhouden door de regen en ook dan trendy en hip willen zijn introduceren wij Love for Rain.

Of je nu naar een festival gaat, weer en wind trotseert op de fiets of je hond moet uitlaten in hondenweer. Voor elk moment dat het regent, wat nogal vaak voorkomt in ons prachtige kikker landje, kun je bij ons terecht! Wij doen ons uiterste best om unieke producten te vinden en daarmee onze klanten te laten stralen. Neem een kijkje in onze online winkel en bekijk ons prachtige aanbod. Met zoveel leuke artikelen wordt een regenachtige dag bijna zonnig! Kom gerust regelmatig een kijkje nemen, we blijven ons vernieuwen! Mochten er vragen zijn of wil je meer weten, aarzel niet om contact op te nemen. We zullen alle vragen z.s.m. beantwoorden.

Veel shop plezier!
Friendly Greetings

Love for Rain
Kvk-nr : 53957334
Btw-nr: NL150571513B01
Email : info@loveforrain.nl
Rekeningnummer Rabobank: 177 8190 73
T.n.v. : Love for Rain
IBAN: NL66 RABO 0177 8190 73
BIC: RABONL2U

Keurmerk webwinkel

 

Contact informatie

Schachtstraat 4
6163LJ Sittard-Geleen
Nederland 

Telefoon : +31(0)612920293 (WhatsApp mogelijk)
Email : info@loveforrain.nl

 

facebook en Twitter

Door Love for Rain te volgen op twitter en Facebook maak je kans op leuke prijzen en blijf je op de hoogte van de laatste nieuwtjes!! 

Like ons op FacebookFollow Us

 

 


vergelijk 0

Geen producten

Gratis Verzending! Verzendkosten
0,00 € Totaal

Afrekenen