LEVERTIJD EN BEZORGEN

Hoe worden mijn artikelen verzonden?

Wij verzenden met PostNL pakket service en brievenbuspakje met track & trace. Dit betekent in bijna alle gevallen dat uw bestelling na verzending de volgende dag in huis is. Wij sturen een e-mail met track & trace code op de dag dat de bestelling verzonden gaat worden. 

Bestellingen ontvangen voor 16.00uur op werkdagen, worden dezelfde dag nog uitgestuurd. Op sommige dagen worden latere bestellingen zelfs nog dezelfde dag verstuurd. Dit kan natuurlijk alleen als het artikel 'direct uit voorraad leverbaar' is, dit staat bij alle artikelen vermeld onder de prijsvermelding. Heeft u haast met uw bestelling? Bel, mail, what's app of (indien ingeschakeld) chat met ons, dan kunnen wij u vertellen wat gaat lukken! 

Op de dag dat uw bestelling verzonden gaat worden zal er in een aparte e-mail een track & trace code verstuurd worden, zodat u het pakketje kunt volgen en kunt zien wanneer de levering gepland staat. Deze mail volgt meestal in de namiddag of avond. PostNL streeft ernaar om alle pakketjes de volgende dag te bezorgen. Let op! PostNL bezorgt op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag & zaterdag (ook in de avonden). Pakketjes worden soms op maandag bezorgt, maar in de regel niet.   

Wat gebeurt er als ik niet thuis ben?

Een klein artikel komt via de brievenbus, hiervoor hoeft niemand thuis te zijn, ook voor deze pakketjes ontvangt u een track & trace code. Er zal duidelijk vermeld worden dat het om een brievenbuszending gaat, waarvoor niemand thuis hoeft te zijn. De grotere pakketten worden op werkdagen en zaterdag bezorgd door PostNL Pakketservice. Als u niet thuis bent op het moment van aflevering en het pakje niet bij de buren kan worden afgegeven, dan krijgt u daar bericht van d.m.v. een briefje van PostNL door de brievenbus en proberen ze het pakketje de volgende dag opnieuw aan te bieden. Kan PostNL het niet binnen 2 pogingen afleveren is het pakket nog 3 weken op te halen bij een PostNL servicepunt bij u in de buurt. Hierover ontvangt u dan ook een briefje met informatie door de brievenbus. 

TIP: U kunt een ander afleveradres (bijv. van uw werk) opgeven!

Leveren jullie ook aan België en Duitsland?

Ja, wij leveren ook aan België en Duitsland en wij hanteren dezelfde voordelige tarieven die ook voor Nederland gelden!


vergelijk 0

Geen producten

Gratis Verzending! Verzendkosten
0,00 € Totaal

Afrekenen