Merken:

Er zijn 18 merken

 • FieldCandy

  FieldCandy is een spannend designer merk dat graag stijlvolle flair toevoegt aan outdoor producten. FieldCandy komt daarom met een reeks eigenzinnige ontwerpen die zich onderscheiden van de menigte met kleur en creativiteit.

  FieldCandy wordt internationaal erkend en ontwikkeld zich met succes tot een trendy lifestyle merk met een unieke fantasie voor het ontwerp dat klanten inspireert individualiteit uit te drukken. FieldCandy maakt gebruik van hoogwaardig design producten en  materialen die bestand zijn tegen extreme weersomstandigheden. FieldCandy lanceert een reeks volstrekt unieke en kleurrijke leuke stijlen, één voor één geproduceerd in Engeland.

 • KiU

  Kiu LogoExclusief verkrijgbaar bij Love for Rain, KiU!
  Dit geweldige merk streeft het eenvoudige concept van vrij-denken na. KiU ontwerpt en produceert kleding die gedragen kan worden als het buiten regent. KiU staat voor functionaliteit en kwaliteit en garandeert een unieke collectie voor in de regen.
  Wij van Love for Rain zijn ontzettend enthousiast over de KiU collectie en geloven dat de nonchalante look die het merk met zich meebrengt ongeëvenaard is in de regenkleding industrie.

 • Rainfest

 • Reisenthel

  Reisenthel regenponchoAl meer dan 40jaar deelt Reisenthel hun creativiteit,  kennis en enthousiasme in het deels herontwerpen van praktische artikelen. Reisenthel zoekt oplossingen voor de uitdagingen en onopgeloste problemen van iedere dag. Zo brengt Reisenthel regenponcho’s op de markt voor een betaalbare prijs in ontzettend leuke motieven. De Reisenthel regenponcho’s en Love for Rain zijn een match made in heaven! 

 • smiffys

  Hey partyanimal, zie je de bui al hangen? Met de party regenponcho's van Smiffey's hou je het zeker droog! 

 • Sways

  Sways logo

  SWAYS het kleine zusje van RAINS – SWAYS is regenkleding voor kids tot 12 jaar. SWAYS is bedoeld voor avontuurlijke jonge kids met een actieve lifestyle. SWAYS is er voor kids die speels en nieuwsgierig hun eigen weg bepalen in de wereld. Deze lifestyle stelt hoge eisen aan regenkleding voor de jongste generatie van nu.

  SWAYS brengt een waterdichte collectie bestaande uit regenkleding, tassen en accessoires, gebaseerd op een eigentijdse interpretatie van de traditionele rubberen regenjas. De uitgebreide collectie is een compleet lifestyle concept geschikt voor zijn jonge doelgroep.

  RAINS en SWAYS, afkomstig uit Denemarken, volgen geen seizoenen, trends of tijd; SWAYS creëert originele producten ontworpen vanuit een spontane kijk op het leven. Van het idee tot het uiteindelijke ontwerp, elk onderdeel van het productieproces moet voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van regenkleding. Zij het de duurzaamheid of optimum performance. Kwaliteit is ‘on the top of mind’.

 • Tretorn

  Tretorn RegenjasTretorn is opgericht in door Hendry Dunker in Helsingborg Zweden aan het begin van de 19de eeuw. Tretorn is geïnspireerd door zijn Scandinavische wortels en draagt dat al 125 jaar lang uit in zijn collecties. Tretorn ontwerpt kwaliteitsregenkleding dat het Scandinavische weer kan trotseren, maar op een stijlvolle modieuze manier. Zo kan iedereen van het dagelijkse leven genieten, ongeacht het weer of het seizoen, zowel in de natuur als in de stad. 

vergelijk 0

Geen producten

Gratis Verzending! Verzendkosten
0,00 € Totaal

Afrekenen