Backpack

De RAINS Backpack is een waterdichte rugzak met banden die u perfect op maat kan verstellen. U kunt de tas sluiten doormiddel van twee drukknopen, een haaksluiting en een klepsluiting sluiten. De binnenkant van deze RAINS rugzak is in twee compartimenten opgedeeld en van extra opbergvakje voorzien, deze is te sluiten met een waterdichte rits. Ook vindt u aan de buitenkant een extra opbergvakje met waterdichte ritssluiting.

Het formaat van deze RAINS rugzak is H 45cm x B 29 cm x D 10 cm. En heeft een volume van 13 liter. Ook heeft deze waterdichte tas een 13’’ laptop compartiment, een extra vakje met waterdichte rits en een telefoon vakje aan de buitenkant.

Elke waterdichte rugzak van RAINS is gemaakt van polyurethaan en polyester. Dit maakt de tassen licht en van hoge kwaliteit! Elke RAINS rugzak is getest op waterdichtheid en heeft een waterdichtheid van 8.000mm. Daarnaast maakt RAINS gebruik van waterdichte ritsen en zijn alle naden met een speciale manier aan elkaar gesmolten. Hierdoor bent u verzekerd van een 100% waterdichte rugzak!

Een RAINS rugzak is gemaakt van 50% gerecycled materiaal. Love for Rain is een officieel RAINS verkooppunt en daarom krijgt u standaard 2 jaar garantie op waterdichte tas van RAINS.

✓ Gratis verzending✓ Direct €5,- korting✓ Gratis cadeau
GEBRUIK DE FILTERS :
RAINS
€ 79,50
De RAINS Backpack Rugtas Stone is een mooie RAINS rugzak met verstelbare banden. Deze prachtige waterdichte rugzak van het merk RAINS is waterdicht en trendy!  
RAINS
€ 79,50
Deze prachtige waterdichte rugzak van het merk RAINS is een super waterdichte en trendy RAINS rugzak!  
RAINS
€ 79,50
De RAINS Backpack Rugtas Blauw is een RAINS rugzak met verstelbare banden. Deze mooie waterdichte rugzak van het merk RAINS is waterdicht en trendy!  
RAINS
€ 79,50
De RAINS Backpack Rugtas Groen is een waterdichte rugzak met verstelbare banden. Deze prachtige RAINS rugzak is waterdicht en trendy!  
RAINS
€ 79,50
De RAINS Backpack Rugtas Scarlet is een RAINS rugzak met verstelbare banden. Deze prachtige waterdichte rugzak van het merk RAINS is waterdicht en trendy!  
RAINS
€ 79,50
De RAINS Backpack Rugtas Moon is een mooie RAINS rugzak met verstelbare banden. Deze prachtige waterdichte rugzak van het merk RAINS is waterdicht en trendy!  
RAINS
€ 64,55 € 79,50
De RAINS Backpack Rugtas is een waterdichte rugzak met verstelbare banden. Deze prachtige RAINS rugzak is volledig waterdicht en trendy!  

Menu

instellingen