Lijst van producten op merk Boot-Bag

 De Boot-Bag is een handige heuptas van echt leer. De Boot-Bag is ook te dragen als tasje  voor om je been...
 De nieuwste must-have voor de eigentijdse en modebewuste man en vrouw!

Tijdens het shoppen, stappen of op een festival, de gemiddelde vrouw heeft altijd een tas met geld, mobiele telefoon en make-up bij zich. Veel vrouwen nemen liever geen tas mee, maar ze willen wél hun persoonlijke spulletjes in de buurt hebben. Is een tas altijd handig? nee! Is er een alternatief? ja!
De Boot-Bag is een handig tasje dat je boven je laars of om je skinny jeans bindt met een leuke slipper of sneaker eronder.

De meeste Boot-Bags (muv model 1) kunnen worden veranderd in een modieuze variant van de heuptas. 
D.m.v. een GRATIS meegeleverd korte riem kan de Boot-Bag naast het dragen om de laars ook gedragen worden als modieuze lederen heuptas. Met de verstelbare riem kun je zelf bepalen hoe strak de Boot-Bag om je heupen valt. 

De Boot-Bag wordt vervaardigd uit hoogwaardig buffelleer.
Alle Boot-Bags zijn d.m.v. één of meerdere riempjes naar wens in maat te verstellen. 
Bekijk onze duidelijke overzichtelijke omschrijving van de keuzemogelijkheden. 

Wat doet de Boot-Bag op deze site met regenkleding? Nou eigenlijk is de link snel gemaakt, wij van Love for Rain houden wel van een feestje en hebben er een hekel aan altijd een handtas te moeten meeslepen! Bovendien is het idee van Love for Rain ontstaan op een regenachtig festival, waar wij niets leuks hadden om aan te trekken en ons handtasje niet waterbestendig bleek te zijn.

BOOT-BAG MODEL 4 - TAUPE
Limited special offer
Boot-Bag
€ 19,95 € 59,95
BOOT-BAG MODEL 4 - TAUPE Boot-Bag 4 heeft een mooi strak design en de meeste opbergruimte van alle Boot-Bags. Hij heeft één verstelbare riem aan de bovenkant. De kleuren zwart en bruin zijn tevens als heuptas te...
BOOT-BAG MODEL 2 - TAUPE
Limited special offer
Boot-Bag
€ 19,95 € 59,95
BOOT-BAG MODEL 2 - TAUPE Boot-Bag 2 is het meest strakke design van alle modellen. Hij heeft één verstelbare riem aan de bovenkant. De kleuren zwart en bruin zijn tevens als heuptas te dragen, deze taupe kleur niet...

Menu

instellingen