Carry Bag

RAINS Carry Bag - Love for Rain ❥ Musthaves voor een goede bui

De RAINS Carry bag is een perfect ontworpen laptop tas. De RAINS tas bestaat uit twee compartimenten die elk afsluitbaar zijn met een waterdichte rits. Deze waterdichte tas kan niet alleen gebruik worden als laptoptas maar is ook te gebruiken als toilettas of als handig tasje om mee te nemen naar het strand voor spullen die absoluut niet nat mogen worden.

De formaten van deze RAINS tas zijn H 36cm x B 29cm x2-8cm. Deze waterdichte tas heeft ruimte voor een 13’’ laptop met een klein, waterdicht afsluitbaar, vakje aan de voorkant.

Een RAINS tas is gemaakt van polyester en polyurethaan. Dit zorgt ervoor dat de tassen van hoge kwaliteit en licht van gewicht zijn! Elke RAINS tas is volledig getest op waterdichtheid en heeft een waterdichtheid van 8.000mm. Daarnaast maakt RAINS gebruik van waterdichte ritsen en zijn alle naden met een speciale techniek aan elkaar gesmolten. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een waterdichte tas!

Een RAINS tas wordt geproduceerd uit 50% gerecycled materiaal. Love for Rain is een officieel RAINS verkooppunt, hierdoor krijgt u 2 jaar garantie op een waterdichte tas van RAINS.

✓ Gratis verzending✓ Direct €5,- korting✓ Gratis wasmiddel
GEBRUIK DE FILTERS :
Waterdichte tas Rains carry bag soil/groen voorkant
Limited special offer
RAINS
€ 45,00 € 55,00
Deze prachtig afgewerkte RAINS Carry bag is een klassieke laptop map. Deze RAINS tas is waterdicht en trendy! 

Menu

instellingen