City Bag

RAINS City Bag  - Love for Rain ❥ Musthaves voor een goede bui

De RAINS City Bag is de perfect tas voor dagelijkse bezigheden. Deze waterdichte tas bestaat uit één compartiment wat kan worden afgesloten met een volledig waterdichte rits. Door de meegeleverde verstelbare schouderbanden is het ook mogelijk deze RAINS tas over de schouder te dragen.

De RAINS bag heeft veel ruimte, wat te zien is aan de afmetingen H 40cm x B 28cm x 12cm. Deze waterdichte heeft 1 hoofd compartiment met daarnaast 2 kleinere vakjes aan de binnen- en buitenkant.

Alle RAINS rugzakken zijn gemaakt van polyester en polyurethaan. Dit zorgt ervoor dat alle tassen van hoge kwaliteit en daarnaast licht van gewicht zijn! Elke RAINS rugzak is zorgvuldig getest op waterdichtheid en heeft een waterdichtheid van 8.000mm. Ook maakt RAINS gebruik van volledig waterdichte ritsen en zijn alle naden doormiddel van een speciale techniek aan elkaar gesmolten. Hierdoor beloven wij dat u altijd verzekerd van een waterdichte tas!

Een RAINS tas is geproduceerd uit 50% gerecycled materiaal. Love for Rain is een officieel RAINS verkooppunt en daarom krijgt u 2 jaar garantie op elke waterdichte tas van RAINS.

✓ Gratis verzending✓ Direct €5,- korting✓ Gratis wasmiddel
GEBRUIK DE FILTERS :
Waterdichte tas Rains city bag kahki voorkant
Limited special offer
RAINS
€ 89,00 € 109,00
De hippe RAINS tas is afgeleid van de klassieke tas voor dagelijkse bezigheden. Eén compartiment wat afgesloten is d.m.v. een hoogwaardige waterdichte rits. De verstelbare schouderbanden maken het mogelijk deze...

Menu

instellingen