Day Bag

RAINS Day Bag - Love for Rain ❥ Musthaves voor een goede bui

De RAINS Day Bag is ontzettend trendy. Deze RAINS tas is sportief, praktisch en fashionable. Door de verstelbare schouderbanden heeft deze waterdichte tas altijd de perfecte pasvorm. Daarnaast heeft deze RAINS rugzak extra banden aan de binnenkant zodat uw laptop niet los in de tas zit. De RAINS Day Bag bestaat uit 1 hoofd compartiment met laptop banden.

De afmetingen zijn H 45cm x B 31cm x D 18cm. Naast het hoofd compartiment, heeft deze waterdichte tas 1 flexibel compartiment aan de voorkant met daarin nog één kleiner vakje.

Alle RAINS rugzakken zijn zorgvuldig getest op waterdichtheid en heeft een waterdichtheid van 8.000mm. Daarnaast zijn alle RAINS rugzakken uitsluitend gemaakt van polyester en polyurethaan. Dit zorgt ervoor dat alle tassen van hoge kwaliteit zijn, maar daarnaast ook licht van gewicht. Ook maakt RAINS gebruik van volledige waterdichte ritsen en zijn alle naden door een speciale techniek aan elkaar gesmolten. Hierdoor kunnen wij zeggen dat u altijd verzekerd van een waterdichte tas!

Een RAINS rugzak is gemaakt uit 50% gerecycled materiaal. Wij zijn een officieel RAINS verkooppunt en daarom krijgt u 2 jaar garantie op elke waterdichte tas van RAINS.

✓ Gratis verzending✓ Direct €5,- korting✓ Gratis wasmiddel
Lees meerShow less
GEBRUIK DE FILTERS :
RAINS
€ 58,54 € 78,39
De Day Bag waterdichte rugzak is sportief, praktisch en fashionable. Deze super hippe RAINS rugzak is uitgerust met twee compartimenten. De Rains Day Bag is ideaal om je documenten en computer droog te houden op een...
RAINS
€ 58,69 € 77,69
De Day Bag waterdichte rugzak is sportief, praktisch en fashionable. Deze super hippe RAINS rugzak is uitgerust met twee compartimenten. De Rains Day Bag is ideaal om je documenten en computer droog te houden op een...

Menu

instellingen