Duffle Bag

RAINS Duffle Bag - Love for Rain ❥ Musthaves voor een goede bui

De RAINS Duffle bag is geïnspireerd door de hoge prestaties van militaire dragers en is ideaal om grote hoeveelheden spullen te vervoeren. Het sluiten van de tas gebeurd met volledig waterdichte ritsen. Daarnaast heeft deze RAINS tas twee stevige gewatteerde en verstelbare schouderbanden wat het mogelijk maakt deze tas ook op de rug te dragen.

De RAINS Duffle bag is door zijn grote formaat, H 28cm x B 63cm x D 26cm, ideaal geschikt om grote hoeveelheden te vervoeren. Deze RAINS tas bestaat uit 1 hoofd compartiment en 2 kleinere compartimenten aan de zijkand.

Alle RAINS tassen zijn gemaakt van een mix tussen polyester en polyurethaan. Dit geeft het voordeel dat de tassen licht van gewicht zijn, maar ook van hoge kwaliteit! RAINS heeft alle tassen getest op waterdichtheid en hebben een waterdichtheid van 8.000mm. Ook maakt RAINS gebruik van compleet waterdichte ritsen en zijn alle naden met een speciale techniek aan elkaar gesmolten. Hierdoor kunnen wij met zekerheid zeggen dat u altijd verzekerd van een waterdichte tas!

Een RAINS rugzak is geproduceerd van 50% gerecycled materiaal. Love for Rain is een van de officiële RAINS verkooppunten en daarom krijgt u 2 jaar garantie op elke waterdichte tas van RAINS.

✓ Gratis verzending✓ Direct €5,- korting✓ Gratis wasmiddel
Lees meerShow less
GEBRUIK DE FILTERS :
RAINS
€ 73,83 € 119,83
Deze prachtige waterdichte tas van het merk RAINS is waterdicht en trendy! De Duffle bag is de grootste en meest uitgebreide RAINS tas uit de collectie. 

Menu

instellingen