Field Bag

RAINS Field Bag - Love for Rain ❥ Musthaves voor een goede bui

De RAINS Field Bag is ideaal om je laptop en documenten droog te houden. De waterdichte tas bestaat uit een grote opbergzak waarin zich een gewatteerd laptop compartiment bevindt.

De formaten van deze RAINS Field Bag zijn H 45cm x B 31cm x D 12cm. En heeft een volume van 16 liter. In het gewatteerde compartiment past een 13’’ laptop en aan de voorkant zit nog een extra waterdicht afsluitbaar compartiment.

Een waterdichte rugzak van RAINS is gemaakt van polyurethaan en polyester. Dit maakt de tassen lekker licht en van hoge kwaliteit! Elke RAINS rugzak is speciaal getest op waterdichtheid en heeft een waterdichtheid van 8.000mm. Daarnaast maakt RAINS gebruik van speciale waterdichte ritsen en zijn alle naden aan elkaar gesmolten. Hierdoor kunnen wij met zekerheid zeggen dat u volledig bent verzekerd van een 100% waterdichte rugzak!

Een RAINS rugzak is volledig gemaakt van 50% gerecycled materiaal. Wij zijn een officieel RAINS verkooppunt en daarom krijgt u de standaard 2 jaar garantie op een waterdichte tas van RAINS.

✓ Gratis verzending✓ Direct €5,- korting✓ Gratis wasmiddel
Lees meerShow less

Menu

instellingen