Fix Sleeve

RAINS Fix Sleeve - Love for Rain ❥ Musthaves voor een goede bui

Een Fix Sleeve van RAINS is perfect om een tablet in op te bergen. Daarnaast is er ook nog ruimte om wat kleine spulletjes op te bergen, zo kan hij ook uitstekend als kleine waterdichte tas of clutch gebruikt worden.

De formaten van een Fix Sleeve zijn L 29cm x H 20cm. De Fix Sleeve bestaat uit 1 compartiment voor een 10’’ tablet.

Alle producten van RAINS zijn gemaakt van polyurethaan en polyester. Dit maakt de producten lekker licht en van hoge kwaliteit! Elke RAINS product is speciaal getest op waterdichtheid en heeft een waterdichtheid van 8.000mm. Daarnaast maakt RAINS gebruik van speciaal ontworpen waterdichte ritsen en alle naden doormiddel van een speciale techniek aan elkaar gesmolten. U bent dus 100% verzekerd van een waterdichte tas!

Een RAINS product is volledig gemaakt van 50% gerecycled materiaal. Wij zijn een officieel RAINS NL verkooppunt en daarom krijgt u de standaard 2 jaar garantie op een waterdicht product van RAINS.

✓ Gratis verzending✓ Direct €5,- korting✓ Gratis cadeau
GEBRUIK DE FILTERS :
RAINS Fix Sleeve - Clutch Zwart
Limited special offer
RAINS
€ 22,00 € 27,00
Deze mooi afgewerkte Fix sleeve is een RAINS tas, ontworpen om een tablet samen met wat kleine spulletjes in op te bergen. Hierdoor kan hij ook prima als kleine waterdichte tas of clutch gebruikt worden. Alle tassen...

Menu

instellingen