Mesh Bag

RAINS Mesh Bag - Love for Rain ❥ Musthaves voor een goede bui

De prachtige Mesh bag in een inspiratie op de welbekende rugtas. Tijdens het ontwerpen van deze waterdichte tas is overal rekening gehouden met het gebruikscomfort. De tas heeft meerdere opbergdelen, schouderbanden die je kan verstellen en een comfortabele voering.

De formaten van een Mesh bag zijn H 45cm x B 30,5cm x D 13cm. Ook heeft de tas 1 compartiment voor een 13’’ laptop en een compartiment aan de voorkant. Alle compartimenten zijn voorzien van 100% waterdichte ritsen.

Een waterdichte rugzak van RAINS is gemaakt van een mix tussen polyurethaan en polyester. Dit maakt de tassen heerlijk licht draagbaar en van zijn RAINS hoge kwaliteit! Elke RAINS rugzak is speciaal getest op waterdichtheid en heeft een waterdichtheid van 8.000mm. Daarnaast maakt RAINS gebruik van speciale waterdichte ritsen en zijn alle naden aan elkaar gesmolten. Hierdoor kunnen wij met zekerheid zeggen dat u volledig bent verzekerd van een 100% waterdichte rugzak!

Een RAINS rugzak is volledig gemaakt van 50% gerecycled materiaal. Love for Rain is een officieel RAINS verkooppunt en daarom krijgt u de standaard 2 jaar garantie op een waterdichte tas van RAINS.

✓ Gratis verzending✓ Direct €5,- korting✓ Gratis cadeau

Menu

instellingen