MSN Bag

RAINS MSN Bag - Love for Rain ❥ Musthaves voor een goede bui

Deze mooie RAINS MSN Bag is geïnspireerd op de klassieke backpack. Deze waterdichte tas is afsluitbaar met 2 waterdichte ritssluitingen. Door de twee verstelbare schouderbanden is deze RAINS Rugzak comfortabel te dragen.

De formaten van de RAINS MSN Bag bag zijn H 41cm x B 37cm x D 15cm. Ook heeft de tas 2 aparte compartimenten, waarvan 1 15'' laptop compartiment. Alle compartimenten zijn voorzien van waterdichte ritsen.

Een waterdichte rugzak van RAINS is gemaakt van een mix tussen polyurethaan en polyester. Dit maakt de tassen heerlijk licht draagbaar en van zijn RAINS hoge kwaliteit! Elke RAINS rugzak is speciaal getest op waterdichtheid en heeft een waterdichtheid van 8.000mm. Daarnaast maakt RAINS gebruik van speciale waterdichte ritsen en zijn alle naden aan elkaar gesmolten. Hierdoor kunnen wij met zekerheid zeggen dat u volledig bent verzekerd van een 100% waterdichte rugzak!

Een RAINS backpack is volledig gemaakt van 50% gerecycled materiaal. Wij zijn een officieel RAINS verkooppunt en daardoor krijgt u 2 jaar garantie op een waterdichte tas van RAINS.

✓ Gratis verzending✓ Direct €5,- korting✓ Gratis wasmiddel
Lees meerShow less

Menu

instellingen