Pace Bag

RAINS Pace Bag - Love for Rain ❥ Musthaves voor een goede bui

De RAINS Pace bag is afgeleid van de klassieke reistas. De tas is voorzien van een compartiment wat afgesloten kan worden doormiddel van een waterdichte rits. Door de meegeleverde verstelbare schouderbanden kunt u deze tas ook comfortabel over uw schouder dragen

De formaten van een RAINS Pace bag zijn H 30cm x B 42cm x D 8cm. Daarnaast heeft de tas 2 compartimenten. Één compartiment voor een laptop en een compartiment met 3 kleinere vakjes.

Alle RAINS tassen zijn gemaakt van een mix tussen polyester en polyurethaan. Dit geeft het voordeel dat de tassen van licht gewicht zijn, maar ook van hoge kwaliteit! RAINS heeft alle tassen getest op waterdichtheid en hebben een waterdichtheid van 8.000mm. Ook maakt RAINS gebruik van compleet waterdichte ritsen en zijn alle naden doormiddel van een speciale techniek aan elkaar gesmolten. Hierdoor kunnen wij met zekerheid zeggen dat u altijd verzekerd van een waterdichte tas!

Een RAINS tas is geproduceerd van 50% gerecycled materiaal. Love for Rain is een van de officiële RAINS verkooppunten en daarom krijgt u 2 jaar garantie op elke waterdichte tas van RAINS.

✓ Gratis verzending✓ Direct €5,- korting✓ Gratis cadeau
GEBRUIK DE FILTERS :
RAINS waterdichte tas - Pace Bag zwart
Limited special offer
RAINS
€ 89,00 € 108,95
De hippe RAINS-pace bag is afgeleid van de klassieke reistas. Deze waterdichte tas heeft een apart compartiment aan de binnenkant voor de laptop, dit maakt deze RAINS tas ideaal voor naar school of werk.  Deze...

Menu

instellingen