Tote Bag Rush

RAINS Tote Bag Rush - Love for Rain ❥ Musthaves voor een goede bui

Met de term ‘tote’ wilt RAINS zeggen ‘te dragen’. Dit is ook de interpretatie van RAINS geweest voor een klassieke tas van uitstekende kwaliteit. Het unieke van deze tas is dat hij is gemaakt van het dunne, sterke RAINS-materiaal. Dit maakt deze waterdichte tas makkelijk te dragen en is hij erg licht van gewicht. Het verschil tussen een Tote bag en een Tote bag rush is het formaat, een Tote bag rush is kleiner dan een normale Tote bag.

De formaten van de Tote Bag zijn H 36cm x B 46cm x D 12cm. De tassen hebben 1 hoofd compartiment met daarin 1 kleiner compartiment.

Alle RAINS tassen zijn gemaakt doormiddel van een mix van polyester en polyurethaan. Dit geeft het voordeel dat de tassen erg licht van gewicht zijn, maar ook van hoge kwaliteit! RAINS heeft alle tassen getest op waterdichtheid en hebben een waterdichtheid van 8.000mm. Ook heeft RAINS gebruik gemaakt van compleet waterdichte ritsen en zijn alle naden met een speciale techniek aan elkaar gesmolten. Hierdoor kunnen wij u beloven dat u altijd verzekerd van een waterdichte tas!

Een RAINS tas is geproduceerd met 50% gerecycled materiaal. Wij zijn een officieel RAINS verkooppunten en daarom krijgt u de standaard 2 jaar garantie op elke waterdichte tas van RAINS.

✓ Gratis verzending✓ Direct €5,- korting✓ Gratis wasmiddel
Lees meerShow less

Menu

instellingen