Weekend Bag

RAINS Weekend Bag - Love for Rain ❥ Musthaves voor een goede bui

De RAINS Weekend bag is het kleine broertje van de reistas. De verstelbare schouderbanden maken het mogelijk de tas ook over de schouder te dragen en is perfect voor een outdoor lifestyle, voor de sportschool of om mee te nemen op reis.

De RAINS Duffle bag is door zijn grote formaat, H 34cm x B 60cm x D 23cm, ideaal geschikt om grote hoeveelheden spullen mee te nemen. Deze RAINS tas bestaat uit 1 ruim compartiment.

Alle RAINS tassen zijn gemaakt van een mix tussen polyester en polyurethaan. Dit geeft het voordeel dat de tassen licht van gewicht zijn, maar ook van hoge kwaliteit! RAINS heeft alle tassen getest op waterdichtheid en hebben een waterdichtheid van 8.000mm. Ook maakt RAINS gebruik van compleet waterdichte ritsen en zijn alle naden met een speciale techniek aan elkaar gesmolten. Hierdoor kunnen wij met zekerheid zeggen dat u altijd verzekerd van een waterdichte tas!

Een RAINS tas is geproduceerd van 50% gerecycled materiaal. Love for Rain is een van de officiële RAINS verkooppunten en daarom krijgt u 2 jaar garantie op elke waterdichte tas van RAINS.

✓ Gratis verzending✓ Direct €5,- korting✓ Gratis wasmiddel

Menu

instellingen