Luggage Bag

RAINS Luggage Bag - Love for Rain ❥ Musthaves voor een goede bui

De stoere RAINS Luggage Bag is een waterdichte tas met veel ruimte. Deze RAINS tas heeft een mooie, matte afwerking en heeft een vierkantige vorm, ook is hij over de schouder te dragen door de verstelbare, meegeleverde schouderband. De tas heeft 1 groot compartiment die afsluitbaar is met een waterdichte ritssluiting van RAINS. Binnen dat grote compartiment vindt nog 4 kleinere compartimenten waarvan één afsluitbaar is met een waterdichte rits. 

De afmetingen van een RAINS Luggage Bag zijn H 38cm x B 56cm x W 20cm en heeft een inhoud van 40 liter.

Alle RAINS rugzakken zijn zorgvuldig getest op waterdichtheid en heeft een waterdichtheid van 8.000mm. Daarnaast zijn alle RAINS rugzakken uitsluitend gemaakt van polyester en polyurethaan. Dit zorgt ervoor dat alle tassen van hoge kwaliteit zijn, maar daarnaast ook licht van gewicht. Ook maakt RAINS gebruik van volledige waterdichte ritsen en zijn alle naden door een speciale techniek aan elkaar gesmolten. Hierdoor kunnen wij zeggen dat u altijd verzekerd van een waterdichte tas!

Een RAINS rugzak is gemaakt uit 50% gerecycled materiaal. Wij zijn een officieel RAINS verkooppunt en daarom krijgt u 2 jaar garantie op elke waterdichte tas van RAINS.

✓ Gratis verzending✓ Direct €5,- korting✓ Gratis wasmiddel
Lees meerShow less

Menu

instellingen