Drawstring Backpack

RAINS Drawstring Backpack - Love for Rain ❥ Musthaves voor een goede bui

De RAINS Drawstring Backpack is een trendy waterdichte rugzak die iets weg heeft van de RAINS backpack. Met zijn unieke ontwerp en matte afwerking is dit een van de pareltjes van RAINS! Deze RAINS rugzak bestaat uit één hoofdcompartiment dat afsluitbaar is met een trekkoord (met stopper) en stevige haaksluiting. Aan de binnenkant van het compartiment vindt u nog een kleiner compartiment wat afsluitbaar is met een waterdichte rits van RAINS.

De afmetingen van een RAINS Drawstring Backpack zijn H 35cm x B 26cm x D 10 cm en heeft een inhoud van 10 liter.

Alle RAINS rugzakken zijn zorgvuldig getest op waterdichtheid en heeft een waterdichtheid van 8.000mm. Daarnaast zijn alle RAINS rugzakken uitsluitend gemaakt van polyester en polyurethaan. Dit zorgt ervoor dat alle tassen van hoge kwaliteit zijn, maar daarnaast ook licht van gewicht. Ook maakt RAINS gebruik van volledige waterdichte ritsen en zijn alle naden door een speciale techniek aan elkaar gesmolten. Hierdoor kunnen wij zeggen dat u altijd verzekerd van een waterdichte tas!

Een RAINS rugzak is gemaakt uit 50% gerecycled materiaal. Wij zijn een officieel RAINS verkooppunt en daarom krijgt u 2 jaar garantie op elke waterdichte tas van RAINS.

✓ Gratis verzending✓ Direct €5,- korting✓ Gratis wasmiddel
Lees meerShow less
GEBRUIK DE FILTERS :
RAINS
€ 78,51
Dit is de RAINS Drawstring Backpack blauw. Deze kleine, trendy waterdichte rugzak is van uitermate hoge kwaliteit. Deze RAINS rugzak is gemaakt van het dunne, unieke, sterke en klassieke RAINS-materiaal. Daardoor...

Menu

instellingen