City Tote

RAINS City Tote - Love for Rain ❥ Musthaves voor een goede bui

De RAINS City Tote is het iets kleinere broertje van de RAINS Tote Bag. Deze waterdichte tas biedt veel opbergmogelijkheid en heeft de klassieke, matte RAINS afwerking. De RAINS tas heeft een hoofdcompartiment, die is af te sluiten met een waterdichte rits, waarin u nog 2 compartimenten vindt. 

De afmetingen van de RAINS City Tote zijn H 40cm x B 50cm x D 16cm en heeft een inhoud van 30 liter.

Alle RAINS rugzakken zijn zorgvuldig getest op waterdichtheid en heeft een waterdichtheid van 8.000mm. Daarnaast zijn alle RAINS rugzakken uitsluitend gemaakt van polyester en polyurethaan. Dit zorgt ervoor dat alle tassen van hoge kwaliteit zijn, maar daarnaast ook licht van gewicht. Ook maakt RAINS gebruik van volledige waterdichte ritsen en zijn alle naden door een speciale techniek aan elkaar gesmolten. Hierdoor kunnen wij zeggen dat u altijd verzekerd van een waterdichte tas!

Een RAINS rugzak is gemaakt uit 50% gerecycled materiaal. Wij zijn een officieel RAINS verkooppunt en daarom krijgt u 2 jaar garantie op elke waterdichte tas van RAINS.

✓ Gratis verzending✓ Direct €5,- korting✓ Gratis wasmiddel
GEBRUIK DE FILTERS :
RAINS
€ 70,00
De RAINS City Tote Blauw! Het iets kleinere broertje van de Tote Bag. Deze RAINS tas is een waterdichte tas met veel opbergmogelijkheid! Deze prachtige RAINS tas van het merk RAINS is waterdicht en trendy!  

Menu

instellingen