Phone Wallet

RAINS Phone Wallet - Love for Rain ❥ Musthaves voor een goede bui

De RAINS Phone Wallet is een mooie hoes om uw telefoon te beschermen tegen de regen. Deze waterdichte hoes bestaat uit één compartiment dat afsluitbaar is met een waterdichte rits. Binnen het compartiment vindt u 2 vakjes waar u 2 pasjes in kwijt kunt, ook vindt u een apart vakje voor bijvoorbeeld losse papiertjes, visitekaartjes etc. De RAINS Phone Wallet is perfect voor een telefoon tot 4,7''

De formaten van een RAINS Phone Wallet zijn H 8,5cm x B 15,5 cm x D 1,5cm

Alle RAINS tassen zijn gemaakt van een mix van polyester en polyurethaan. Dit geeft het voordeel dat de tassen van super licht gewicht zijn, maar ook van hoge kwaliteit! RAINS heeft alle tassen getest op waterdichtheid en hebben allemaal een waterdichtheid van 8.000mm. Ook maakt RAINS gebruik van compleet waterdichte ritsen en zijn alle naden doormiddel van een speciale techniek aan elkaar gesmolten. Hierdoor kunnen wij u met zekerheid zeggen dat u altijd verzekerd van een waterdichte tas!

Een RAINS tas is geproduceerd van 50% gerecycled materiaal. Love for Rain is een van de officiële RAINS verkooppunten en daarom krijgt u 2 jaar garantie op elke waterdichte tas van RAINS.

✓ Gratis verzending✓ Direct €5,- korting✓ Gratis wasmiddel
GEBRUIK DE FILTERS :
RAINS
€ 34,00
De RAINS Phone Wallet khaki is een mooie hoes om uw telefoon te beschermen tegen de regen. 
RAINS
€ 34,00
De RAINS Phone Wallet pacific is een mooie hoes om uw telefoon te beschermen tegen de regen. 
RAINS
€ 34,00
De RAINS Phone Wallet blauw is een mooie hoes om uw telefoon te beschermen tegen de regen. 

Menu

instellingen