Shift Bag

RAINS Shift Bag - Love for Rain ❥ Musthaves voor een goede bui

De RAINS Shift Bag Blauw is een prachtige waterdichte rugzak die u zowel als rugzak of als handtas kan dragen. U kunt de schouderriemen makkelijk verwijderen. Deze RAINS rugzak heeft één hoofdcompartiment  (afsluitbaar met magneetknop) met beschermend binnenvak (afsluitbaar met trekkoord) en kleinere vakken in het hoofdcompartiment. 

De afmetingen van een RAINS Shift Bag zijn H 36cm x B 32cm x H 12cm en heeft een inhoud 13 liter.

Alle RAINS tassen zijn gemaakt van een mix van polyester en polyurethaan. Dit geeft het voordeel dat de tassen van super licht gewicht zijn, maar ook van hoge kwaliteit! RAINS heeft alle tassen getest op waterdichtheid en hebben allemaal een waterdichtheid van 8.000mm. Ook maakt RAINS gebruik van compleet waterdichte ritsen en zijn alle naden doormiddel van een speciale techniek aan elkaar gesmolten. Hierdoor kunnen wij u met zekerheid zeggen dat u altijd verzekerd van een waterdichte tas!

Een RAINS tas is geproduceerd van 50% gerecycled materiaal. Love for Rain is een van de officiële RAINS verkooppunten en daarom krijgt u 2 jaar garantie op elke waterdichte tas van RAINS.

✓ Gratis verzending✓ Direct €5,- korting✓ Gratis wasmiddel
GEBRUIK DE FILTERS :
RAINS
€ 95,00
De RAINS Shift Bag Ice Grey is een prachtige waterdichte rugzak die u zowel als rugzak of als handtas kan dragen. U kunt de schouderriemen makkelijk verwijderen. Deze RAINS rugzak heeft een beschermend binnenvak en...
RAINS
€ 95,00
De RAINS Shift Bag Blauw is een prachtige waterdichte rugzak die u zowel als rugzak of als handtas kan dragen. U kunt de schouderriemen makkelijk verwijderen. Deze RAINS rugzak heeft een beschermend binnenvak en...

Menu

instellingen