Bum Bag

RAINS Bum Bag - Love for Rain ❥ Musthaves voor een goede bui

De RAINS Bum Bag is een waterdichte tas met verstelbare band, die een metalen kliksluiting bevat. Deze RAINS tas kan over de schouder en taille worden gedragen. Daarnaast heeft deze waterdichte tas een stevige en waterdichte ritssluiting waardoor uw eigendommen veilig opgebergd zijn. De RAINS Bum Bam is bijvoorbeeld perfect geschikt om te dragen naar een festival!

Het formaat van deze RAINS tas is H 17cm x B 44cm x D 4cm en heeft een volume van 3 liter. 

Alle RAINS tassen zijn gemaakt van polyurethaan en polyester. Dit maakt de tassen licht en van super hoge kwaliteit! Elke RAINS tas is getest op waterdichtheid en heeft een waterdichtheid van 8.000mm. Daarnaast maakt RAINS gebruik van stevige, waterdichte ritsen en zijn alle naden met een speciale manier aan elkaar gesmolten. Hierdoor bent u verzekerd van een 100% waterdichte rugzak!

Een RAINS tas is gemaakt van 50% gerecycled materiaal. Love for Rain is een officieel RAINS verkooppunt en daardoor krijgt u standaard 2 jaar garantie op waterdichte tas van RAINS.

✓ Gratis verzending✓ Direct €5,- korting✓ Gratis wasmiddel
GEBRUIK DE FILTERS :
RAINS
€ 55,00
RAINS tassen zijn absoluut de trend van dit moment. Deze super mooie waterdichte tas van het merk RAINS is een super trendy RAINS tas. De tas is te dragen over de schouder en taille. Draag de RAINS Bum Bag zwart...

Menu

instellingen