Flight Bag

RAINS Flight Bag - Love for Rain ❥ Musthaves voor een goede bui

De RAINS Flight Bag is geïnspireerd op het ontwerp van de klassieke RAINS Backpack. Deze RAINS tas kunt u diagonaal over de schouder dragen en is gemaakt van volledig waterdicht materiaal. De waterdichte tas bestaat uit één hoofdcompartiment met daarin nog een apart compartiment. Het hoofdcompartiment is afsluitbaar door een stevige, metalen haaksluiting.

De formaten van de RAINS Flight Bag zijn H 22cm x B 18cm x 6cm. En heeft een inhoud van 2 liter.

Elke waterdichte rugzak van RAINS is gemaakt van polyurethaan en polyester. Dit maakt de tassen licht en van hoge kwaliteit! Elke RAINS rugzak is getest op waterdichtheid en heeft een waterdichtheid van 8.000mm. Daarnaast maakt RAINS gebruik van waterdichte ritsen en zijn alle naden met een speciale manier aan elkaar gesmolten. Hierdoor bent u verzekerd van een 100% waterdichte rugzak!

Een RAINS rugzak is gemaakt van 50% gerecycled materiaal. Love for Rain is een officieel RAINS verkooppunt en daarom krijgt u standaard 2 jaar garantie op waterdichte tas van RAINS.

✓ Gratis verzending✓ Direct €5,- korting✓ Gratis wasmiddel
GEBRUIK DE FILTERS :
RAINS
€ 55,00
RAINS tassen zijn absoluut de trend van dit moment. Deze super mooie waterdichte tas van het merk RAINS is een super trendy RAINS tas. Deze tas is over de schouder te dragen en gemaakt van 100% waterdicht materiaal. 

Menu

instellingen