Backpack Go

RAINS Backpack Go - Love for Rain ❥ Musthaves voor een goede bui

De RAINS Backpack Go is een kleine maar super stijlvolle RAINS rugzak. Deze waterdichte tas bevat één hoofdcompartiment wat afsluitbaar is doormiddel van een stevige, waterdichte rits. Binnen dat compartiment vindt u nog een extra compartiment wat ook afsluitbaar is doormiddel van een waterdichte rits. De schouderbanden van deze RAINS rugzak zijn verstelbaar waardoor de waterdichte tas altijd een perfecte pasvorm heeft. 

De formaten van de RAINS Backpack Go zijn H 33cm x B 28cm x 9cm. En heeft een inhoud van 7,5 liter.

Een waterdichte rugzak van RAINS is gemaakt van polyurethaan en polyester. Dit maakt de tassen licht en van hoge kwaliteit! Elke RAINS rugzak is getest op waterdichtheid en heeft een waterdichtheid van 8.000mm. Daarnaast maakt RAINS gebruik van waterdichte ritsen en zijn alle naden met een speciale manier aan elkaar gesmolten. Hierdoor bent u verzekerd van een 100% waterdichte rugzak!

Een RAINS rugzak is gemaakt van 50% gerecycled materiaal. Love for Rain is een officieel RAINS verkooppunt en daarom krijgt u standaard 2 jaar garantie op waterdichte tas van RAINS.

✓ Gratis verzending✓ Direct €5,- korting✓ Gratis wasmiddel
GEBRUIK DE FILTERS :
RAINS
€ 100,00
RAINS tassen zijn de absolute trend van dit moment. Deze kleinere, maar prachtige waterdichte RAINS rugzak is een absolute topper uit de RAINS collectie! 

Menu

instellingen