Tote Backpack

RAINS Tote Backpack - Love for Rain ❥ Musthaves voor een goede bui

De RAINS Tote Backpack is een waterdichte rugzak geïnspireerd op de RAINS Tote Bag. Deze RAINS rugzak heeft verstelbare schouderbanden zodat de waterdichte rugzak altijd een perfecte pasvorm heeft. Het ruime hoofdcompartiment is afsluitbaar doormiddel van een stevige, waterdichte rits. Binnen het compartiment vindt u ook nog een 15'' laptop compartiment. Aan de voorkant van de tas vindt u nog één extra, kleiner compartiment waar u nog meer spullen in kan opbergen. Ook deze is afsluitbaar doormiddel van een waterdichte rits. 

De formaten van de RAINS Tote Backpack zijn H 41cm x B 36cm x D 9 cm. En heeft een inhoud van 8 liter. 

Elke waterdichte rugzak van RAINS is gemaakt van polyurethaan en polyester. Dit maakt de tassen licht en van hoge kwaliteit! Elke RAINS rugzak is getest op waterdichtheid en heeft een waterdichtheid van 8.000mm. Daarnaast maakt RAINS gebruik van waterdichte ritsen en zijn alle naden met een speciale manier aan elkaar gesmolten. Hierdoor bent u verzekerd van een 100% waterdichte rugzak!

Een RAINS rugzak is gemaakt van 50% gerecycled materiaal. Love for Rain is een officieel RAINS verkooppunt en daarom krijgt u standaard 2 jaar garantie op waterdichte tas van RAINS.

✓ Gratis verzending✓ Direct €5,- korting✓ Gratis wasmiddel

Menu

instellingen