Roll Top Rucksack

RAINS Roll Top Rucksack - Love for Rain ❥ Musthaves voor een goede bui

De RAINS Roll Top Rucksack is een waterdichte rugzak met veel opbergruimte en een uniek ontwerp. Deze RAINS rugzak heeft verstelbare schouderbanden zodat de rugzak altijd de perfecte pasvorm heeft. Ook kunt u de tas om uw middel vastklikken voor extra stevigheid en bevat de achterkant kussentjes zodat de waterdichte rugzak extra comfortabel zit. De RAINS rugzak bevat één hoofdcompartiment wat afsluitbaar is met een unieke roll sluiting, drukknopen en een stevige haak. Dit compartiment kunt u ook aan de zijkant van de tas openen en dichtmaken doormiddel van een waterdichte rits. Aan de voorkant vindt u nog een extra compartiment wat afsluitbaar is doormiddel van een stevige, waterdichte rits. 

De afmetingen van de RAINS Mountaineer Backpack zijn H 48cm x 31,5cm x D  9cm. En heeft een inhoud van 18 liter.

Elke waterdichte rugzak van RAINS is gemaakt van polyurethaan en polyester. Dit maakt de tassen licht en van hoge kwaliteit! Elke RAINS rugzak is getest op waterdichtheid en heeft een waterdichtheid van 8.000mm. Daarnaast maakt RAINS gebruik van waterdichte ritsen en zijn alle naden met een speciale manier aan elkaar gesmolten. Hierdoor bent u verzekerd van een 100% waterdichte rugzak!

Een RAINS rugzak is gemaakt van 50% gerecycled materiaal. Love for Rain is een officieel RAINS verkooppunt en daarom krijgt u standaard 2 jaar garantie op waterdichte tas van RAINS.

✓ Gratis verzending✓ Direct €5,- korting✓ Gratis wasmiddel
GEBRUIK DE FILTERS :
RAINS
€ 105,00
RAINS tassen zijn de absolute trend van dit moment. De RAINS Roll Top Rucksack biedt veel opbergmogelijkheid en heeft een uniek ontwerp!

Menu

instellingen