Gym Bag

RAINS Gym Bag - Love for Rain ❥ Musthaves voor een goede bui

De RAINS Gym Bag is een waterdichte tas dat bestaat uit één hoofdcompartiment dat afsluitbaar is d.m.v. een stevige, waterdichte rits. Deze RAINS tas heeft een afneembare schouderband voor ideaal draagcomfort en heeft ook nog een extra compartiment aan de zijkant dat ook afsluitbaar is d.m.v. van een waterdichte rits.

Het formaat van deze RAINS rugzak is H 26 cm x B 48 cm x D 21 cm. En heeft een volume van 27 liter. 

Elke waterdichte rugzak van RAINS is gemaakt van polyurethaan en polyester. Dit maakt de tassen licht en van hoge kwaliteit! Elke RAINS rugzak is getest op waterdichtheid en heeft een waterdichtheid van 8.000mm. Daarnaast maakt RAINS gebruik van waterdichte ritsen en zijn alle naden met een speciale manier aan elkaar gesmolten. Hierdoor bent u verzekerd van een 100% waterdichte rugzak!

Een RAINS rugzak is gemaakt van 50% gerecycled materiaal. Love for Rain is een officieel RAINS verkooppunt en daarom krijgt u standaard 2 jaar garantie op waterdichte tas van RAINS.

✓ Gratis verzending✓ Direct €5,- korting✓ Gratis wasmiddel
GEBRUIK DE FILTERS :
RAINS
€ 69,00
De RAINS Gym Bag in de kleur Maroon is een waterdichte tas dat bestaat uit één hoofdcompartiment dat afsluitbaar is d.m.v. een stevige, waterdichte rits. Deze RAINS tas heeft een afneembare schouderband voor ideaal...

Menu

instellingen