Camp Backpack

RAINS Backpack - Love for Rain ❥ Musthaves voor een goede bui

De RAINS Camp Backpack is een waterdichte rugzak met verstelbare schouderbanden voor ideaal draagcomfort. De RAINS rugzak bestaat uit één hoofdcompartiment dat afsluitbaar is doormiddel van een stevig trekkoord en haaksluiting zodat u uw spullen veilig kan opbergen. In dit compartiment zit ook nog een extra 15'' laptop compartiment. Aan de buitenkant van deze waterdichte rugzak zitten ook nog twee extra compartimenten die beide afsluitbaar zijn doormiddel van drukknopen.

Het formaat van deze RAINS rugzak is H 44 cm x B 29 cm x D 14 cm. En heeft een volume van 15 liter. Ook heeft deze waterdichte tas een 15’’ laptop compartiment en twee extra compartimenten aan de buitenkant.

Elke waterdichte rugzak van RAINS is gemaakt van polyurethaan en polyester. Dit maakt de tassen licht en van hoge kwaliteit! Elke RAINS rugzak is getest op waterdichtheid en heeft een waterdichtheid van 8.000mm. Daarnaast maakt RAINS gebruik van waterdichte ritsen en zijn alle naden met een speciale manier aan elkaar gesmolten. Hierdoor bent u verzekerd van een 100% waterdichte rugzak!

Een RAINS rugzak is gemaakt van 50% gerecycled materiaal. Love for Rain is een officieel RAINS verkooppunt en daarom krijgt u standaard 2 jaar garantie op waterdichte tas van RAINS.

✓ Gratis verzending✓ Direct €5,- korting✓ Gratis wasmiddel
Lees meerShow less
GEBRUIK DE FILTERS :
RAINS
€ 65,29
De RAINS Camp Backpack in de kleur Blue is een waterdichte rugzak met verstelbare schouderbanden voor ideaal draagcomfort. De RAINS rugzak bestaat uit één hoofdcompartiment dat afsluitbaar is doormiddel van een stevig...
RAINS
€ 65,29
De RAINS Camp Backpack in de kleur Charcoal is een waterdichte rugzak met verstelbare schouderbanden voor ideaal draagcomfort. De RAINS rugzak bestaat uit één hoofdcompartiment dat afsluitbaar is doormiddel van een...

Menu

instellingen