Recente artikelen

Stijlvolle jas en regenponcho in één

Geplaatst op4 jaren geleden

De AGU SEQ urban coat is de perfecte combinatie van fashion en functionaliteit. Waterdicht, Winddicht & Ademend...

Met de AGU Uran jas ga je goedgekleed onderweg naar de volgende afspraak én ben je onopvallend voorbereid op dat dreigende buitje. Deze award-winnende jas is namelijk voorzien van een innovatief (rits)systeem dat de stijlvolle jas binnen enkele tellen transformeert tot een elegante (fiets)regenponcho. De modische uitstraling en de stof zorgt ervoor dat je aan de buitenkant van de jas niet direct ziet dat het (ook) om een regenjas gaat.

 AGU RegenjasAGU RegenjasAgu Regenjas

LINK NAAR DE AGU SEQ URBAN REGENJASSEN 

Red dot design award

Voor de totstandkoming van de AGU Seq urban jas werkt AGU samen met designer Kyra Meilink, die haar opleiding volgde aan de Design Acedemy Eindhoven. Met succes, want de jas werd in 2013 bekroond met de Rot Design Award, een internationale onderscheiding voor esthetisch, innovatief en functioneel design.

Verbeterde pasvorm

De antraciet, olive en steel blue AGU SEQ regenjassen zijn vernieuwde versies van de AGU SEQ regenjassen. Deze vernieuwde versie is goed uitgesneden, volgt de lijnen van het lichaam en heeft een iets ruimere taille dan de voorgaande modellen. Voor de zekerheid, check even het maatschema bij de jassen, dit is een vernieuwd maatschema. Waar de eerdere AGU SEQ regenjassen klein uitvielen, is dat bij deze vernieuwde versies niet meer het geval. De kleuren zwart, blauw motief en zilvergrijs zijn eerdere versies, deze vallen wel klein uit. Deze kleuren zijn uitlopend en daarom ook afgeprijsd.

Nieuw, luxe materiaal

Zoals aangegeven de kleuren antraciet, olive en steel blue zijn vernieuwde versies van de AGU urban jas met een verbeterde pasvorm en nieuw, luxe materiaal.  De jas valt mooi om het lichaam door het vernieuwde 4-way stretch materiaal van zachte, soepele kwaliteit dat bovendien licht en geruisloos is. De puray 5000 coating zorgt ervoor dat de SEQ Urban jas waterdicht, winddicht en ademend is. De mesh voering optimaliseert de ademende eigenschap van de Poray 5000 kwaiteit. 

Poray 5000 
Ademende AGU regenkleding is 100% wind- en waterdicht en heeft een speciale ademende Poray-coating. Het Poray materiaal heeft microscopisch kleine poriën, waar transpiratiedamp en condens door naar buiten kunnen, maar regen niet door naar binnen kan. Waterdruppels (en dus ook regendruppels) hebben namelijk een veel grotere structuur. De microporeuze Poray 5000 coating is bestand tegen een waterkolom van 5000 mm en heeft een waterdamp doorlatende capaciteit van 5,5 liter per m2 per 24 uur.


AGU Regenkleding

Kortom een alles in één jas

Stijlvol, esthetisch en innovatief: de SEQ Urban werd bekroond met de prestigieuze Red Dot Design Award. Maar eh, is het nog wel een regenjas? Jazeker, speciaal ontwikkeld voor de jonge, modebewuste vrouw die haar coat met klasse binnen enkele seconden omtovert tot elegante poncho voor op de fiets. Dat gebeurt door de zijkanten van de jas open te ritsen en over het stuur te hangen, zodat zich een voorpand ontvouwt waardoor de benen optimaal beschermd worden tegen regen. Met deze uniek gestileerde jas ben je altijd onopvallend voorbereid op een regenbui: bijna jammer dat het niet wat vaker regent. 

 •         Waterdicht, winddicht en ademend
 •         Uit te breiden tot fiets regenponcho via eenvoudig rits-systeem
 •         Poncho is voorzien van handbanden voor over het stuur
 •         Minimalistisch, prijswinnend ontwerp       
 •         Getapete naden om doorlekken van regen te voorkomen
 •         Soepel vallende stof, behoudt bij alle weersomstandigheden functionaliteit & elegantie
 •         Vaste capuchon
 •         Ergonomisch vormgegeven verstelbare capuchon
 •         Kinbescherming (ritstrekker)
 •         Twee afsluitbare zakken subtiel weggewerkt
 •         Anatomisch model – geen koord of klittenband nodig voor optimale pasvorm
 •         Casual uitstraling, maar ook makkelijk te dragen in combinatie met nette kleding
 •         Fiets u niet of nauwelijks, dan is deze jas nog steeds een uitermate goede keus.

Maatvoering

De Antraciet, Olive en Steel blue AGU SEQ regenjassen zijn vernieuwde versies van de AGU SEQ regenjassen. Deze vernieuwde versie is goed uitgesneden, volgt de lijnen van het lichaam en heeft een iets ruimere taille dan de voorgaande modellen. De stof is ook veranderd, soepeler geworden. Voor de zekerheid, check het maatschema bij deze jas, dit is een vernieuwd maatschema. Waar de eerdere AGU SEQ regenjassenklein uitvielen, is dat bij deze vernieuwde versies niet meer het geval. 

Nog niet overtuigd?

Bovenop alle voordelen van deze AGU SEQ Uran coat geeft AGU 12 maanden garantie. AGU verzekerd dat alle producten met zorg en van uitstekend materiaal gemaakt zijn, mochten er desondanks toch problemen voordoen heeft u 12 maanden garantie.

AGU Regenkleding

LINK NAAR DE AGU SEQ URBAN REGENJASSEN 

AGU Regenkleding, regenjas, regenjas dames, regenkleding, regenjassen, regenponcho, regenponcho fiets, fiets poncho, fiets regenponcho, regencape fiets, fietsponcho, regencape, dames regenjas, regenjassen dames, regenkleding dames, poncho regen, AGu regenjas, AGU SEQ, AGU urban, AGU Regenjas dames, regenjas AGU, AGU Dames regenjas, AGU Regenkleding dames, AGU lange regenjas dames, Lange regenjas dames AGU

ANDERE KLEUREN
AGU
€ 99,00 (incl. btw) € 130,00
Met deze regenjas dames AGU SEQ Urban coat ben je stijlvol onopvallend voorbereid op een regenbui. Deze dames regenjas is uniek in zijn soort door een innovatief systeem. Je ziet aan de buitenkant niet dat het hier om...
AGU
€ 99,00 (incl. btw) € 130,00
Met deze dames regenjas AGU SEQ Urban coat ben je stijlvol onopvallend voorbereid op een regenbui. Deze regenjas dames is uniek in zijn soort door een innovatief systeem. Je ziet aan de buitenkant niet dat het hier om...
AGU
€ 99,00 (incl. btw) € 130,00
Met deze AGU regenjas dames SEQ Urban coat ben je stijlvol onopvallend voorbereid op een regenbui. Deze dames regenjas is uniek in zijn soort door een innovatief systeem. Je ziet aan de buitenkant niet dat het hier om...

Menu

instellingen