Recente artikelen

Festival en regen? Scoor je Festival outfit !!

Geplaatst op5 jaren geleden

Het idee achter Love for Rain is ontstaan na een bezoek aan één van de vele festivals die Nederland kent. Na een regenachtige dag in de blubber te hebben staan dansen, gingen we compleet natgeregend en onder de modder naar huis. Het viel ons op dat het haast niet mogelijk was om er in de regen, hip en trendy uit te zien. Het hele festival terein en vooral de mensen die normaal zo vrolijk en gekleurd gekleed gingen, veranderde in een donkere massa.  

Toen dachten wij, dat kan beter! Laten we niet van de regen in de drup geraken, maar laten we uit deze ervaring een les trekken. En daarin lag de creatie van Love for Rain! Voor degenen die zich niet willen laten weerhouden door de regen en ook dan trendy en hip willen zijn is onze website in het leven gebracht....

ANYONE WHO THINKS THAT SUNSHINE IS PURE HAPPINESS, HAS NEVER DANCED IN THE RAIN 

Kijk eens rond in onze online wereld van trendy regenkleding en laat je verbazen over de ruime keuze. Je festival outfit hoeft vanaf nu nooit meer verpest te zijn door een regenbui.  

We hebben ontzettend leuke en hippe regenjassen in de collectie. De grootste collectie regenponcho's van heel de Benelux. Volop keus, voor ieder wat wils. We hebben zelfs hoodies en truien die waterafstotend zijn. 

Wees voorbereid en laat een regenbui je festival en je kledingstijl nooit meer verpesten, maar gebruik dit moment om te stralen!! 

ANDERE KLEUREN
RAINS
€ 56,00 (incl. btw) € 100,00
Stijlvol in eenvoud, duurzaam, doelgericht en waterdicht… dat zijn de RAINS regenjassen. De RAINS lange regenjas dames collectie is een innovatieve kijk op wat regenkleding zou moeten zijn. Het meest moderne, trendy,...

Menu

instellingen