Menu
EUR
Wat is een fiets regenponcho?

Wat is een fiets regenponcho?

Door: Fanny Hoogendijk Reacties: 0

Een regenponcho is veelal de makkelijkste manier om je te beschermen tegen een regenbui, bovendien is een regenponcho makkelijk te dragen over je eigen kleding en na de regenbui weer makkelijk op te bergen. Zo hoef je s ’morgens geen rekening te houden met een eventuele regenbui met je kledingkeuze, neem gewoon de regenponcho mee en je bent voorbereid. Een regenponcho kun je 365 dagen per jaar gebruiken en is vaak onze size fits all, waardoor je er niet uit kunt groeien en meerdere leden van de familie één regenponcho zouden kunnen gebruiken.

 

Er bestaan speciale regenponcho’s voor op de fiets, deze onderscheiden zich door functies wat het gebruik van de regenponcho op de fiets door weer en wind makkelijker maakt. Deze fiets regenponcho’s hebben o.a. speciale taillebanden tegen opwaaien en handbanden die ervoor zorgen dat de regencape over het stuur blijft hangen.

Taillebanden;
De taillebanden bevinden zich aan de achterkant binnenkant van de regencape en deze knoop je van achter naar voren om je taille. Dit zorgt ervoor dat de achterkant van de regencape niet kan opwaaien.

Handbanden;
De handbanden bevinden zich aan de voorkant binnenkant van de regencape. Je gooit de voorkant van de regencape over het stuur en houd deze vast door de handbanden. Dit zorgt ervoor dat je bovenbenen ook droog blijven onder de regen poncho en voorkomt tevens opwaaien.

 

Nooit meer overvallen door een regenbui op de fiets. Neem je fiets poncho overal mee naartoe in zijn kleine opbergzakje. De meeste fiets regenponcho’s zijn klein op te bergen in een apart meeneem tasje of een geïntegreerd systeem.  

Onze collectie fiets regenponcho’s zijn te vinden door de volgende link te gebruiken. En door in de map regenponcho te klikken op de filters taillebanden 'ja' en handbanden ‘ja’.

ONZE REGENPONCHO COLLECTIE


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#FE008C show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=280px height=250px interval=5000 language=nld]
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »