Magische lippenstift

Magische lippenstift
De naam magische lippenstift dankt hij aan zijn vermogen om van kleur te veranderen afhankelijk van de temperatuur van de lippen. Toch blijft het er heel natuurlijk uitzien, bij sommige mensen kleurt de lippenstift rood en bij sommige rozé. Je bepaalt zelf de intensiteit van de kleur door de lipstick dun of juist wat dikker aan te brengen. Breng hem eenmalig en subtiel aan voor een mooi natuurlijk vleugje op de lippen, of zet hem juist dik aan voor een mooie intense diepere kleur afhankelijk van de gelegenheid.

Deze lipstick, gemaakt met arganolie en henna blijft 24 tot 48 uur goed zitten, zonder de lippen uit te drogen! De arganolie zorgt voor hydratatie en verzorging. Uit eigen ervaring kunnen we vertellen dat we sinds het gebruik van deze lipstick geen droge lippen meer gehad hebben.

Dit is niet zomaar een lippenstift, dit is een kleine revolutie in de cosmeticawereld en een echte must-have voor iedere vrouw. Heel wat beroemdheden over de hele wereld en fashionista’s zijn er niet voor niets gek op.              

Dit cadeautje wordt vanzelf meegeleverd bij de bestelling, u hoeft hier niets voor te doen! 

kusjes

Menu

instellingen