Ibiza heuptas - style vierentwintig

Merk:

Deze geweldige Ibiza style heuptas heeft eigenlijk geen introductie nodig, de afbeelding spreekt voor zich. Wow! Dit is wederom weer een voorbeeld van hoe functionaliteit niet ten koste hoeft te gaan van hipheid...

Limited special offer
€ 19,95 € 39,95
Inclusief belasting
Maat
Direct leverbaar uit voorraad / Geen verzendkosten
Meer informatie

Deze Ibiza style heuptas is verkrijgbaar in een aantal geweldige vachtjes. Vachtjes? Jazeker, deze heuptasjes zijn van echt leer en zien eruit om te knuffelen.

Deze heuptassen zijn geschikt voor jong en oud en voor alle maten. De riem is op twee plaatsen te verstellen naar ongeveer 90cm totale lengte tot 135cm. Met een kleine aanpassing kan hij zelfs nog smaller gemaakt worden en met een extra gaatje kan hij tot 140cm lang worden gemaakt. 

Dit geweldige animal heuptasje heeft verassend veel opbergruimte. 

Het buideltje aan de voorkant kan afgesloten worden met een rits en een mooie gesp (zoals op de foto's te zien).        
De opbergruimte in dit buideltje is ongeveer 15 x 13 x 8cm.

Verder heeft het heuptasje een rits vlak boven het buideltje, dit geeft toegang tot nog meer opbergruimte. Deze ruimte is ongeveer 15 x 18cm. Aan de achterkant van het tasje, dus wat veilig tegen je lijf gedragen word, is nogmaals zo'n zelfde rits met opbergruimte te vinden van 15 x 18cm.

Met maarliefst drie ruimtes op je spullen in op te bergen, maakt dat je met deze heuptas verassend veel kan meenemen en opbergen. 

Een heuptas is natuurlijk ideaal voor naar een festival of buitenevenement. Maar in heel veel beroepen is een heuptasje ook ontzettend makkelijk op spulletjes in op te bergen. Tijdens het shoppen is een heuptas ook ontzettend handig, omdat je fijn je handen vrij hebt en niet bang hoeft te zijn voor zakkenrollers. Wandel je veel bijvoorbeeld met de hond, dan is het ook prettig om een heuptasje te dragen zodat je de handen vrij hebt om de riem vast te houden en met de hond te spelen.

Kortom een heuptas geeft ons dames enorm veel vrijheid. Tot voor kort waren heuptasjes degelijke en vooral functionele accessoires, dit is gelukkig in de afgelopen jaren veranderd, zeker met de komst van deze fantastische ontwerpen. 

 

 

Product kenmerken
3*Pa - Ibiza heuptas model 24

Details

Kleur:
Aminal print
Materiaal
Leer
Moeite met kiezen?

Menu

instellingen