BOOT-BAG MODEL 4 - TAUPE

Merk:

BOOT-BAG MODEL 4 - TAUPE Boot-Bag 4 heeft een mooi strak design en de meeste opbergruimte van alle Boot-Bags. Hij heeft één verstelbare riem aan de bovenkant. De kleuren zwart en bruin zijn tevens als heuptas te dragen door een gratis meegeleverde riem, deze taupe kleur niet. 

Gratis verzending Boot-Bags

Limited special offer
€ 19,95 € 59,95
Inclusief belasting
Direct leverbaar uit voorraad / Geen verzendkosten
Meer informatie

De Boot-Bag is een handige heuptas van echt leer. De Boot-Bag is ook te dragen als tasje  voor om je been...
De nieuwste must-have voor de eigentijdse en modebewuste man en vrouw!
Tijdens het shoppen, stappen of op een festival, de gemiddelde vrouw heeft altijd een tas met geld, mobiele telefoon en make-up bij zich. Veel vrouwen nemen liever geen tas mee, maar ze willen wél hun persoonlijke spulletjes in de buurt hebben. Is een tas in tas altijd handig? nee! Is er een alternatief? ja! 

De Boot-Bag is een handig tasje dat je boven je laars of om je skinny jeans bindt met een leuke slipper of sneaker eronder.
De meeste zwarte en bruine Boot-Bags (muv model 1) kunnen worden veranderd in een modieuze variant van de heuptas. 
D.m.v. een GRATIS meegeleverd korte riem kan de Boot-Bag naast het dragen om de laars ook gedragen worden als modieuze lederen heuptas. Met de verstelbare riem kun je zelf bepalen hoe strak de Boot-Bag om je heupen valt. 

De Boot-Bag wordt vervaardigd uit hoogwaardig buffelleer.

Boot-Bag 4 heeft een mooi strak design en de meeste opbergruimte als u een Boot-Bag zoekt die ook te dragen is als heuptas. Hij heeft één verstelbare riem aan de bovenkant.

De kleuren zwart en bruin zijn tevens als heuptas te dragen d.m.v. de GRATIS meegeleverde bijpassende verstelbare riem. De meegeleverd riem is een iets ander soort leer, wel prima passend bij de Boot-Bag, je ziet haast geen verschil. 
Helaas is er geen bijpassende riem (kleur) bij de kleuren taupe en cognac, we zullen bij deze kleuren dan ook geen riem meeleveren.

Sluiting van de tas d.m.v. een kwalitatief goede druk-knop.
Afmeting opbergruimte; 17.5 x 13 x 4cm

Alle Boot-bags zijn verkrijgbaar in 4 kleuren; Zwart, Bruin, Taupe en Cognac. (Boot-Bag 3 Taupe uit de collectie)

LET OP! Alleen de kleuren bruin en zwart worden met extra riem geleverd en alleen deze kleuren kunnen dus als heuptas gedragen worden.

boot bag

 

 

Product kenmerken
3*Pa -BOOT-BAG MODEL4 TAUPE

Details

Kleur:
Taupe
Materiaal
Hoogwaardig echt buffel leer
Formaat
17.5 x 13 x 4cm opbergruimte
Type Boot-Bag:
Model 4
Soort sluiting:
Druk-knop
Boot-Bag met heuptas mogelijkheid:
Nee
Moeite met kiezen?

Menu

instellingen