Merken

 • KiU

  Exclusief verkrijgbaar bij Love for Rain, KiU!
  Dit geweldige merk streeft het eenvoudige concept van vrij-denken na. KiU ontwerpt en produceert kleding die gedragen kan worden als het buiten regent. KiU staat voor functionaliteit en kwaliteit en garandeert een unieke collectie voor in de regen.
  Wij van Love for Rain zijn ontzettend enthousiast over de KiU collectie en geloven dat de nonchalante look die het merk met zich meebrengt ongeëvenaard is in de regenkleding industrie.

 • Regatta

  Regatta great Outdoors

 • Reisenthel

  reisenthelAl meer dan 40jaar deelt Reisenthel hun creativiteit,  kennis en enthousiasme in het deels herontwerpen van praktische artikelen. Reisenthel zoekt oplossingen voor de uitdagingen en onopgeloste problemen van iedere dag. Zo brengt Reisenthel regenponcho’s op de markt voor een betaalbare prijs in ontzettend leuke motieven. De Reisenthel regenponcho’s en Love for Rain zijn een match made in heaven! 

 • Sways

  Sways logo

  SWAYS het kleine zusje van RAINS – SWAYS is regenkleding voor kids tot 12 jaar. SWAYS is bedoeld voor avontuurlijke jonge kids met een actieve lifestyle. SWAYS is er voor kids die speels en nieuwsgierig hun eigen weg bepalen in de wereld. Deze lifestyle stelt hoge eisen aan regenkleding voor de jongste generatie van nu.

  SWAYS brengt een waterdichte collectie bestaande uit regenkleding, tassen en accessoires, gebaseerd op een eigentijdse interpretatie van de traditionele rubberen regenjas. De uitgebreide collectie is een compleet lifestyle concept geschikt voor zijn jonge doelgroep.

  RAINS en SWAYS, afkomstig uit Denemarken, volgen geen seizoenen, trends of tijd; SWAYS creëert originele producten ontworpen vanuit een spontane kijk op het leven. Van het idee tot het uiteindelijke ontwerp, elk onderdeel van het productieproces moet voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van regenkleding. Zij het de duurzaamheid of optimum performance. Kwaliteit is ‘on the top of mind’.

 • Tantä

  De Tantä regenjassen worden ontworpen door een Deense ontwerpster. Daardoor krijgen de waterdichte jassen een Scandinavische touch, bijzondere pasvorm en unieke details. Het hoofdkantoor van Tantä is gevestigd in Noord-Spanje. Tantä omarmt de regen en hoopt dat we wat meer kunnen genieten van regenachtige dagen door droog te blijven in stijl. De Tanta regenjassen collectie is ontworpen voor elke individu die comfortabel de regen tegemoet wilt treden. Met haar bijzondere collectie onderscheiden de regenjassen van Tantä zich van de gevestigde orde door bijzondere pasvormen toe te passen, extra details toe te voegen voor het draagcomfort en bijzondere stoffencombinaties te gebruiken. De Tantä regenjassen zijn voorzien van 100% waterdichte ritsen, alle naden zijn afgetapte en heeft een resistentie van 6000mm! Dit betekend 100% waterdichte kwaliteit. Bovendien zijn de Tantä regenjassen ademend en dit is een absoluut uniek in deze prijsklasse. De kwaliteit en de afwerking van deze regenjassen is opmerkelijk. Tantä regenjassen 100% waterdicht & ademend. Like ons op Facebook en ontvang €5.- korting!

  Gratis  Love for Rain regenkleding wasmiddel t.w.v. €12,95 cadeau bij aankoop van een regenjas t.w.v. > €50

 • Tretorn

  Tretorn RegenjasTretorn is opgericht in door Hendry Dunker in Helsingborg Zweden aan het begin van de 19de eeuw. Tretorn is geïnspireerd door zijn Scandinavische wortels en draagt dat al 125 jaar lang uit in zijn collecties. Tretorn ontwerpt kwaliteitsregenkleding dat het Scandinavische weer kan trotseren, maar op een stijlvolle modieuze manier. Zo kan iedereen van het dagelijkse leven genieten, ongeacht het weer of het seizoen, zowel in de natuur als in de stad. 


  Gratis 
   Love for Rain regenkleding wasmiddel t.w.v. €12,95 cadeau bij aankoop van een regenjas t.w.v. > €50

Menu

instellingen