Menu
EUR
Festival en regen?  Scoor je Festival outfit !

Festival en regen? Scoor je Festival outfit !

Door: Fanny Hoogendijk Reacties: 0

 

Het idee achter Love for Rain is ontstaan na een bezoek aan één van de vele festivals die Nederland kent. Na een regenachtige dag in de blubber te hebben staan dansen, gingen we compleet natgeregend en onder de modder naar huis. Het viel ons op dat het haast niet mogelijk was om er in de regen, hip en trendy uit te zien. Het hele festival terrein en vooral de mensen die normaal zo vrolijk en gekleurd gekleed gingen, veranderde in een donkere massa.  

Dansen in de regen


Toen dachten wij, dat kan beter! Laten we niet van de regen in de drup geraken, maar laten we uit deze ervaring een les trekken. En daarin lag de creatie van Love for Rain! Voor degenen die zich niet willen laten weerhouden door de regen en ook dan trendy en hip willen zijn is onze website in het leven gebracht....

ANYONE WHO THINKS THAT SUNSHINE IS PURE HAPPINESS, HAS NEVER DANCED IN THE RAIN 

Kijk eens rond in onze online wereld van trendy regenkleding en laat je verbazen over de ruime keuze. Je festival outfit hoeft vanaf nu nooit meer verpest te zijn door een regenbui.  

We hebben ontzettend leuke en hippe regenjassen in de collectie. De grootste collectie regenponcho's van heel de Benelux. Volop keus, voor ieder wat wils. We hebben zelfs hoodies en truien die waterafstotend zijn. 

Wees voorbereid en laat een regenbui je festival en je kledingstijl nooit meer verpesten, maar gebruik dit moment om te stralen!! 

SHOP HIER DE LEUKSTE FESTIVALOUTFITS


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#FE008C show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=280px height=250px interval=5000 language=nld]
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »