Menu
EUR
Festival! Hoe sta jij erbij in de regen?

Festival! Hoe sta jij erbij in de regen?

Door: Fanny Hoogendijk Reacties: 0

 

Hoe sta jij erbij in de regen?

Op hetzelfde moment dat de eerste zonnestralen serieus het land bereiken, begint het “festivalseizoen”. Door de groei van het aantal festivals kunnen we inmiddels over een seizoen praten. Veel mensen bezoeken één of meer van deze festivals.

Het plannen om een festival te bezoeken gaat prima. Het bepalen wat we meenemen en aandoen gaat vaak minder goed. Wat is jouw festival fashion?

Er komen meer en meer festivals in Nederland en België. Pop festivals, jazz festivals, folklore festivals en dance festivals zijn slechts een paar voorbeelden uit een enorm aanbod. De meeste festivals zijn out-door. In de buitenlucht genieten van al het moois wat er te zien is. Het is een heerlijke manier van vrije tijdsbesteding waarin we ons lekker kunnen ontspannen, maar blijven we ook ontspannen? Wat doet regenstress met ons humeur?

Regen, wat nu? 

We zijn bij het festival toch wel een beetje afhankelijk van het weer. Wat nu als de weerman/vrouw, aan het eind van het journaal, regen voorziet op de geplande festival dag? Het kan nog erger, wat ook voorkomt is dat hij/zij geen regen ziet aankomen en het komt er wel….

De vraag die iedere festivalbezoeker voorafgaand aan het vertrek aan zichzelf stelt is hetzelfde: Wat neem ik mee en wat doe ik aan?

Er zijn festivals waar mensen er voor kiezen om modieus en opvallend gekleed te gaan. Een beetje zien en gezien worden is regelmatig wel gewenst. Maar als het regent dan laten we massaal onze “mode normen en waarden trends” wegvaren.

Weg met mode normen en waarden trends?

Wat we dan zien is dat iedereen massaal gekleed gaat in wegwerp regen poncho's (liefst doorzichtig, geel of donkerblauw) die verkrijgbaar zijn in de grote warenhuizen, drogisten en textiel discounters. Zeer veel mensen blijken dezelfde keuze gemaakt te hebben.

Dat laatste is zeer onhandig als je bij een populaire act even besluit, of genoodzaakt bent, om je festivalvrienden even te verlaten. In deze gele en donkerblauwe mensenmassa vind je je festival buddies niet makkelijk terug! Herkenbaar?!

De beste keus voor regenbescherming

De vraag is of deze regenbescherming van de grote voordeelketens wel de beste keus is. Hoe zit het met de stemming als die voordelige regen poncho's zich na een klein zuchtje wind laat omvormen tot een vlieger? Drijft het goede humeur niet met het regenwater weg als het regenpak of poncho vrij snel begint door te lekken?

Ervaren festivalbezoekers maken een keuze voor modieuze en praktische regenkleding. Daarom weten deze mensen precies waar ze hun spullen aanschaffen:

Love for Rain festival fashion

Om al die ongemakken bij een festival bezoek te voorkomen is het een goede keuze om de website van Love for Rain te bezoeken. Het assortiment van regenbescherming is bij Love for Rain erg groot. Dames-, heren- of kinderkleding en accessoires noem maar op, er is volop keuze!

Hier is zeer geschikte festival fashion te vinden. Deze regenkleding is zeer goed van kwaliteit en is zeker modieus. Het dansje op het festival wordt dan bijna een regendansje!

Klik hier voor de Rainraps

Natuurlijk is er ook voldoende keus in modieuze en praktische regenjassen, regenponcho’s en regenbroeken  bij Love for Rain te vinden.

Waterdichte tassen 

Om wat spullen mee te nemen naar het festival kan een waterdichte tas ook erg handig zijn. Wanneer de meeste tassen doorlekken en de spullen in de tas langzaam van een ongevraagd bad gaan genieten, blijven de spullen in een waterdichte tas gewoon in tact.

Love for Rain heeft mooie tassen voor dames en heren. Ook hierin een ruime keus: rugtassen, handtassen, shoppers, travelbags, en als je een laptoptas mee wilt, is hier ook een mogelijkheid voor. Er is slechts 1 nadeel te noemen: het kiezen kan wat lastig worden.

LINK NAAR DE WATERDICHTE TASSEN

De festivaltip die je absoluut moet weten:

Natuurlijk is het mogelijk om het hele assortiment hier te beschrijven. Het handigste is om jezelf te overtuigen en verder de site te bekijken. Het zal weinig tijd kosten om je versteld te laten staan van de keuze in modieuze, praktische (regen)kleding, dat perfect is om naar festivals mee te nemen en natuurlijk ook buiten het festival goed is om te dragen.

Wees voorbereid en laat een regenbui je festival en je kledingstijl nooit meer verpesten, maar gebruik dit moment om te stralen!! 

SHOP HIER DE LEUKSTE FESTIVALOUTFITS

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#FE008C show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=280px height=250px interval=5000 language=nld]
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »