Burlesque luipaard paraplu

Merk:
Sold out

WOW !!! WOW !! WOW !!

Dit is toch wel een paraplu waar wij als Love for Rain enorm enthousiast van kunnen worden. Een paraplu met een aparte vorm en exclusieve kwaliteit maken van deze paraplu een echt hebbeding. Hiermee straal je uit dat je verstand hebt van mode en weet wat in de mode is. Woorden schieten,,

€ 29,95
Inclusief belasting
Niet op voorraad
Meer informatie

WOW !!! WOW !! WOW !!

Dit is toch wel een paraplu waar wij als Love for Rain enorm enthousiast van kunnen worden. Een paraplu met een aparte vorm en exclusieve kwaliteit maken van deze paraplu een echt hebbeding. Hiermee straal je uit dat je verstand hebt van mode en weet wat in de mode is. Woorden schieten eigenlijk te kort, maar geloof ons in het echt is hij nog mooier! Deze paraplu wordt geleverd in verschillende designs. De kleur is ook helemaal bij de tijd en daardoor ook uniek in zijn soort.

Je zou de stijl van deze paraplu kunnen omschrijven als burlesque, spannend uitdagend stijlvol en sprookjesachtig. De paraplu heeft een diameter van 102 cm en een totale lengte van 94 cm. Bovendien is deze paraplu voorzien van 16 Baleinen, deze baleinen geven de paraplu een stevig ontwerp en maken hem extra leuk.

Deze paraplu heeft de volgende eigenschappen.

  • Opening : automatisch
  • Diameter : 102 CM
  • Lengte : 94 CM
  • Kleur : Luipaard print
  • Baleinen : 16 baleinen van metaal
  • Opening : automatisch
Product kenmerken
REK * Pagola luipaard paraplu

Details

Kleur:
Bruin
Motief
Dierenprint
Diameter
102cm
Lengte
94cm
Merk
Love for Rain
Moeite met kiezen?

Menu

instellingen