Fieldcandy regenponcho - Amerikaanse Vlag

Prachtige regenponcho met de Amerikaanse vlag. Deze poncho regen is een uniek alternatief voor traditionele regenkleding...

Lees meerShow less
€ 19,00 (incl. btw) € 29,00
Gelieve rekening te houden met een langere levertijd
Meer informatie

Amerikaanse vlag
Deze regen poncho is een uniek alternatief voor traditionele regenkleding. Een regen poncho van FieldCandy is perfect voor op de camping, een festival of alle andere buitenactiviteiten.

  • Onze size fit all
  • Waterdicht materiaal
  • Polyester met een duurzame PU Coating
  • Lichtgewicht en handzaam
  • UV-print technologie
  • Capuchon
  • Drukknoopsluiting
  • Verstevigende bies
  • Bijpassend meeneem tasje
  • Gemaakt in Engeland

Lichtgewicht waterdicht materiaal
Deze prachtige regen poncho is gemaakt van waterdicht, 150 gram, polyester met een PU coating. FieldCandy gebruikt alleen materiaal van de hoogste kwaliteit. Brandvertragend, duurzaam en met een hoog draagcomfort.

UV-print technologie
Deze regen poncho word all-over bedrukt met behulp van FieldCandy’ s ‘State-of-the-Art’ UV print technologie. Deze technologie garandeert een superieure printkwaliteit, levendige kleuren en een ontwerp dat niet vervaagd door de zon. De kwaliteit van het ontwerp is gemaakt om gezien te worden. 

Capuchon
Deze regen poncho is voorzien van een prima formaat capuchon, welke kan worden vastgezet met verstelbare aantrekkoorden, wat afwaaien voorkomt.  

Drukknoop sluiting
Drukknoop sluitingen bevinden zich aan weerszijde van de regen poncho. Deze drukknoopjes kunnen worden afgesloten om opwaaien tegen te gaan. Door de drukknoopjes dicht te dragen worden een soort mouwen gecreëerd waar je je armen doorheen kunt steken.

Verstevigende zoom
De randen van deze regen poncho zijn afgewerkt met een aantrekkelijke verstevigende zoom in een complementaire kleur, die perfect past bij het ontwerp van de poncho en het een premium afwerking geeft.

Asymmetrisch design 
De achterkant van deze regen poncho is wat langer, dit zorgt dat het praktisch mogelijk is dat hij bescherming biedt bij het zitten op de grond of op natte zitplaatsen.

Bijpassend meeneemzakje 
Lichtgewicht en draagbaar, deze regen poncho wordt geleverd in een handig bijpassend meeneemzakje. Zo kan deze makkelijk overal mee naartoe genomen worden.  

Kortom met een regen poncho van FieldCandy haal je een kwalitatief en opvallend design in huis, waar je jarenlang mee vooruit kan! 

         

Lees meerShow less
Product kenmerken
49C - Old Glory

Details

Kleur:
Rood
Motief
Ja
Formaat
Lengte voorkant: 75cmAchterkant lengte: 95cmWijdte: 150cm
Ook geschikt voor:
Mannen
Artikelgroep
REGENPONCHO
Tailleband:
Nee
Handbanden:
Nee
Reflectie band:
Nee
Gewicht
430gram
Fietsregenponcho
Nee

Menu

instellingen