Menu
EUR
Happy Rainy Days Happy Rainy Days trenchcoat Trenchcoat Sheila safari
Happy Rainy Days

Happy Rainy Days Happy Rainy Days trenchcoat Trenchcoat Sheila safari

€129,00
€75,00 Incl. btw
Niet op voorraad

De prachtige trenchcoat dames van Happy Rainy Days! Een lange regenjas dames voor 10 maanden per jaar, deze dames regenjas is te dragen onder alle weersomstandigheden! Shop nu uw prachtige waterdichte jas van hoge kwaliteit in onze grote collectie Lees meer.

2 tot 3 werkdagen
  • Snelle levering
  • Expert in regenkleding sinds 2011
  • Gratis verzenden boven €100,-
  • Gratis wasmiddel t.w.v. €12,95 | Bij besteding van €79,- of meer

Productomschrijving

Happy Rainy Days trenchcoat Trenchcoat Sheila safari.

De trenchcoat is al jaren niet meer weg te denken uit het modebeeld. Met zijn militaire oorsprong gaat de trenchcoat al een tijdje mee. Niet vaak wordt deze klassieker voorzien van een afneembare capuchon en ritssluiting. Dat maakt de trenchcoat van Happy Rainy Days zeker weten uniek. Of het nu regent of niet, met deze waterdichte trenchcoat ben je altijd stijlvol gekleed. De trenchcoat is stijlvol en tijdloos, een jas die je altijd kan dragen. Perfect voor zowel een casual gelegenheid als een chique avondje uit.

Deze trenchcoat met capuchon is een must-have voor iedere vrouw, je ziet niet dat het hier om een regenjas gaat. Ben je op zoek naar een leuke jas met een goed doordacht en trendy ontwerp die ook nog eens waterdicht is, dan is deze mooie trenchcoat met capuchon absoluut de geschikte jas. 

Deze jas met zijn lengte tot net boven de knie (rug lengte is 90 cm bij maat S – 36) is winddicht, waterdicht en ademend. Een trendy hippe jas die altijd gedragen kan worden en waarmee je nooit meer wordt overvallen door een regenbui. Deze trenchcoat kan 10 maanden per jaar gedragen worden door de hoge winddichte kwaliteit. De trenchcoat kan hoog gesloten worden door de extra sluiting in de kraag, dit voorkomt inregenen en inwaaien.

De capuchon van deze trenchcoat is verstelbaar om afwaaien te voorkomen, maar ook gemakkelijk afneembaar met knoopjes onder de kraag. Dit is mooi afgewerkt, je ziet geen knoopjes als je de capuchon verwijdert. De capuchon is daarnaast ook opvouwbaar in de kraag, dan is hij niet zichtbaar, maar in het geval van een regenbui tover je hem zo uit de kraag. Zonder capuchon is deze jas een klassieke trenchcoat en met capuchon een meer sportieve jas. Zo heb je 2 jassen in 1.

Andere mooie details
Deze trenchcoat heeft diepe steekzakken. D.m.v. een extra flapje wordt voorkomen dat er regen in de zakken komt. Ook heeft de trenchcoat verstelbare mouw einden d.m.v. een kleine mouw ceintuur, dit voorkomt inwaaien en inregenen. De buitenkant van deze jas is gemaakt van 100% nylon en aan de binnenzijde voorzien van een coating, waardoor de kleding echt waterdicht is. Door deze coating is het materiaal ook winddicht, om afkoeling tegen te gaan en ademend om warmteophoping te voorkomen. Technisch gezien heeft de stof de waarden van 5000/5000. Dit betekent dat de stof bestand is tegen de druk van een waterkolom van 5000 mm - absoluut waterdicht- en een waterdamp doorlaatbaarheid heeft van 5000 gram/m²/24 uur - zeer goed ademend.

Alle naden zijn getaped d.w.z. dat de naden aan de achterzijde zijn voorzien van een “plakstrook”, waardoor er geen water door de naden kan komen. Kortom: Dit betekent dat je met deze jas met een gerust hart in langdurige regenbuien kunt fietsen en stevig kunt wandelen.

Maatschema:

Borst/Bovenwijdte: Meet het breedste deel van de borstomvang, rondom horizontaal.
Taille: Meet je taille (3cm boven uw heupbeen, en vaak het smalste deel), rondom horizontaal.
Heupwijdte: Meet het breedste deel van je heup, rondom horizontaal.
Mouwlengte: Meet van de bovenkant schouder (waar je hals stopt), over je schouder naar beneden tot de bovenkant van je duim.
Lengte jas: Meet vanaf de onderkant van de nek verticaal naar beneden.

 

  XS S M L XL XXL
Borst 100 106 110 116 122 128
Taille 90 95 100 104 114 120
Heup 124 126 132 136 144 148
Mouw 60 61 62 63 65 65
Lengte 83 83 83 86 87 87


* Deze jassen worden gedragen zoals iedere andere jas, over je kleding en niet over een andere jas. Meet daarom met je kleding aan en niet met een jas.
* Het kan zijn dat je moet kiezen uit 2 maten, omdat bijvoorbeeld de de taille bij de ene maat past en de borst bij een andere maat. Kies in dit geval altijd voor de grootste maat.

 

Gratis wasmiddel t.w.v. €12,95
Bestel jij voor €79,- of meer? Dan krijg jij van ons automatisch het speciale LoveforRain wasmiddel (250ml) cadeau bij je bestelling. Dit wasmiddel helpt erbij om je regenkleding waterafstotend te houden na een wasbeurt.
Gratis wasmiddel t.w.v. €12,95
Bestel jij voor €79,- of meer? Dan krijg jij van ons automatisch het speciale LoveforRain wasmiddel (250ml) cadeau bij je bestelling. Dit wasmiddel helpt erbij om je regenkleding waterafstotend te houden na een wasbeurt.

Recent bekeken

Happy Rainy Days Happy Rainy Days trenchcoat Trenchcoat Sheila safari
-42%
Happy Rainy Days
Happy Rainy Days trenchcoat Trenchcoat Sheila safari
€129,00 €106,61 €75,00 €61,98
 

Specificaties

0/5
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 beoordelingen
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Beoordeel Happy Rainy Days Happy Rainy Days trenchcoat Trenchcoat Sheila safari

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#FE008C show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=280px height=250px interval=5000 language=nld]
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »