RAINS - Tote Bag Big - Brown

Merk:

Dit is de RAINS Tote Bag – met de term “tote” wordt bedoeld “te dragen”. Dit is de interpretatie van RAINS voor een klassiek tas van uitstekende kwaliteit. Uniek aan deze waterdichte tas is dat hij gemaakt is van het dunne, sterke en klassieke RAINS-materiaal. Makkelijk te dragen en natuurlijk waterdicht.

Deze prachtige RAINS tas van het merk RAINS is waterdicht en trendy!  

armband

Lees meerShow less
€ 27,98 € 37,98
Maat
Direct leverbaar uit voorraad / Geen verzendkosten
Tags:
Meer informatie

Deze prachtige tas van het merk RAINS is waterdicht en ontzettend trendy.

Dit is de RAINS Tote Bag – met de term “tote” wordt bedoeld “te dragen”. Dit is de interpretatie van RAINS voor een klassiek tas van uitstekende kwaliteit. Uniek aan deze tas is dat hij gemaakt is van het dunne, sterke en klassieke RAINS-materiaal. Makkelijk te dragen en natuurlijk waterdicht.

De tas is te sluiten d.m.v. een waterdichte RAINS rits van hoge kwaliteit. Aan de binnenkant heeft deze tas een extra zijvakje welke ook te sluiten is d.m.v. een rits. 

Het hippe merk RAINS heeft oog voor kwaliteit en design. De RAINS tassen zijn van hetzelfde materiaal als de jassen en zijn daardoor ideaal om je outfit compleet te maken.

De RAINS collectie is getest op waterdichtheid. Alle artikelen zijn getest op een waterdichtheid van 3.000mm en de tassen zelfs op een waterdichtheid van 8.000mm. Geen zorgen dus over functionaliteit in de regen. Alle naden zijn met een speciale techniek aan elkaar gesmolten, hierdoor zijn ze volledig waterdicht gemaakt. 

RAINS denkt aan het milieu, de collectie is namelijk grotendeels gemaakt van gerecycled materiaal. Dit wil zeggen gerecyclede PET-flessen aan de binnenkant met een waterdichte polyurethaan coating. Hierdoor is de collectie lekker licht in gewicht, voelt zacht aan en mooi mat van kleur.

♥ Gratis verzending op alle RAINS artikelen
♥ Gratis anker armband t.w.v. €19.95 

Lees meerShow less
Product kenmerken
6C * PA - RAINS Tote Bag brown

Details

Kleur:
Bruin
Motief
Geen motief
Materiaal
50% PU (polyurethane) 50% Polyester
Formaat
H 44cm x B 56cm x D 12cm
Artikelgroep
WATERDICHTE TASSEN
Opbergmogelijkheden
1 hoofd compartiment met daarin 1 klein compartiment
Modellen
Tote bag
Rugtas
Nee
Volume
29 Liter
Volume (liters)
20 - 29
Regenkleding wasmiddel t.w.v. €12,95 cadeau
Regenkleding wasmiddel t.w.v. €12.95 Cadeau
2 jaar garantie

Menu

instellingen