Menu
EUR
Zichtbaarheid buiten is zo belangrijk! Lees hier onze tips

Zichtbaarheid buiten is zo belangrijk! Lees hier onze tips

Door: Fanny Hoogendijk Reacties: 0

 

Verplichting van reflectie op de fiets:

In de 70 er jaren zorgde Minister Westerterp ervoor dat reflectoren op de fiets verplicht werden, hij voerde diverse veiligheidsmaatregelen in nadat hij zelf een kind had verloren bij een verkeersongeval.

Zichtbaar zijn is erg belangrijk. Vooral als je donkere kleding draagt, is het van belang dat je opvalt in het donker.

Op de fiets heb je verlichting, maar als je daarbij ook een armband draagt ben je extra zichtbaar. De medeweggebruikers zien meteen waarnaar toe jij wilt gaan, wanneer jij je arm uitsteekt om af te slaan.


Wandel je veel? Gewoon voor ontspanning of met je trouwe viervoeter. Of doe jij aan buitensport, zoals hardlopen? Zeker dan is het fijn als je zichtbaar bent voor de medemens.

Waar niet iedereen aan denkt zijn de reflectoren met lampjes, deze kunnen op twee standen. Knipperend en brandend. Met deze accessoires ga jij goed voorbereid op stap.

 

Wanneer is reflectie nodig:

Je zou zeggen, dat is niet zo moeilijk, in het donker natuurlijk!

Maar schemering slaat al snel in tijdens de korte dagen, en wat dacht je van mist! Zorg dus dat je onze reflecterende accessoires bij je hebt in bijvoorbeeld je jaszak of in je fietstas.

 

Check hier ons aanbod:

Om toch voldoende zichtbaar te zijn hebben wij een aantal artikelen opgenomen in ons assortiment. We lichten (letterlijk) ze er graag even voor je uit:

- Op eigenlijk al onze regenkleding zie je reflectie, veelal wordt dit gedaan met reflectielijnen op slimme punten in de jassen. Bij een aantal jassen zijn ook lusjes aanwezig, hier zou je bijvoorbeeld een klein lampje aan kunnen bevestigen voor zichtbaarheid.

Reflecterende armbanden, zowel met

[products=blog_reflec_armknip]

als zonder licht  

[products=blog_reflec_arm]

 

Reflecterend vest, voorzien van verlichting. De verlichting is brandend of knipperend in te stellen en zit zowel aan de voor als aan de achterzijde.

[products=blog_reflec_vest]

 

Wandel je veel met de hond, denk dan eens aan een hondenregenjas. Deze jassen zijn ook voorzien van reflectie.

[products=blog_hond_regenjas]

 

-Reflecterende hondenriem.

[products=blog_hondenriem]


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#FE008C show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=280px height=250px interval=5000 language=nld]
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »